PARTENER-BURSIER;

SC BURSA DE CREANTE SMC SA

23-09-2013 | EXPIRA LA 23-10-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Stimate Partener,

-PARTENER-BURSIER;
- Semnand un contract de parteriat cu Bursa de Creante SMC S.A., dvs. trebuie sa gasiti clienti care poseda legal creante sau debite (dar nu mai mici de 50.000 de Euro) in vederea incasarii si valorificarii acestora, si sa-i aduceti la sediul Bursei si daca se finalizeaza semnarea contractului cu acestia, dvs. aveti un comision de 10% din valoarea efectiv incasata de Bursa. Daca implicarea dvs. este mai ampla in rezolvarea dosarelor, comisionul se mareste.
-ADMINISTRATOR CREANTE / DEBITE;
- MANAGER-FRANCIZAT;
-COORDONATOR ZONAL MASTER-FRANCIZAT va multumim, in primul rand, pentru faptul ca ati aplicat pentru ocuparea acestor posturi si va rugam sa ne comunicati , data la care va veti putea prezenta la sediul central al Bursei, din cartierul Cotroceni, str. Dr. Carol Davila, nr. 105-107, sector 5, pentru a putea finaliza o forma de colaborare cu Bursa Romana de Creante.
Contractele de:
-PARTENER-BURSIER;
-ADMINISTRATOR CREANTE / DEBITE;
-SPECIALIST IN ADMINISTRARE CREANTE / DEBITE;
semnate de dvs. cu Bursa, se incheie pentru o perioada de un an, cu posibilitatea prelungirii acestuia cu inca doi, respectiv trei ani, succesiv.
Indemnizatia cuvenita Partenerului, poate fi majorata in limita a 30-40% din valoarea efectiv incasata de Bursa, in situatia in care acesta se implica efectiv si substantial in procedurile derulate de Bursa pentru finalizarea in bune conditii a contractelor incheiate cu clientii identificati de Partener, si anume : (Creante de incasat de la debitorii rau-platnici, companii / institutii cu capital privat /de stat, pentru posesorii de creante ( creditori), persoane fizice/juridice, debite restante, neachitate, de valoare mare, fie catre banci comerciale, companii de leasing, fonduri de investitii, IFN-uri, fie catre companii / institutii cu capital privat /de stat, pe care doriti sa le restructurati / reesalonati in conditii avantajoase pentru dvs.
Devenind Manager-Francizat, sau Coordonator Zonal Master-Francizat al Bursei Romane de Creante, beneficiati de urmatoarele mari avantaje :
- desfasurarea intregii activitati sub marca inregistrata BURSA ROMANA DE CREANTE,
- ‘know-how’;
- suport logistic;
- training, promovare;
- consiliere permanenta;
- legaturi intre diversi clienti ai Bursei;
Onorariul cuvenit Managerului-Francizat sau Coordonatorului Zonal Master-Francizat , ajunge pana la 60% in primul an si pana la 70 % incepind cu anul doi de functionare pe o perioada de patru ani.
In plus, Coordonatorul Zonal Master-Francizat beneficiaza
de o cota suplimentara de 5% in primul an de contract si 7% in urmatorii patru ani de contract.
Conditii de eligibilitate a Managerilor – Francizati si a Coordonatorilor Zonali Master-Francizati :
- experienta de minim 5 ani in domeniul bancar, economico-financiar sau juridic ;
- bune abilitati de negociere comerciale ;
- ca forma de organizare, sunt agreate atat societati comerciale, PFA cat si Î.I. cu obiect de activitate adecvat , initial contractul putand fii semnat ca persoana fizica.
- sa dispuna de posibilitatea functionarii intr-un spatiu in proprietate, inchiriat sau in comodat
- bune conexiuni/contacte si informatii avizate despre evolutia economico-financiara si comerciala din zona.
- Recomandari profesionale corespunzatoare.
Pentru specialistii din domeniu economico-financiar, bancar sau juridic, cu o vechime de minim 5 ani in domeniu, cu posibilitati financiare/materiale restranse, se ofera posibilitatea de a deveni parteneri francizati ai Bursei Romane de Creante, comisionul de care pot beneficia fiind insa mai mic in primele 6 luni decat in cadrul francizei.
Iar ptr. specialistii din aceste domenii cu posibilitati financiare / materiale si mai restranse, bursa ofera posibilitatea dobandirii calitatii de partener-bursier, administrator creante / debite si specialist in administrare creante / debite.


CERINTE

Orice alte detalii, explicatii amanuntite, relatii si prezentari ale modalitatii de colaborare/parteneriat privind derularea contractelor incheiate si semnate cu dvs., ale marcii, produselor si serviciilor Bursei, precum si despre noul dvs. statut de partener/colaborator al Bursei, le veti putea primi numai pe parcursul interviului ce il veti sustine la sediul central al Bursei indicat mai sus.






Cu deosebit respect,
Bursa Romana de Creante


BENEFICII OFERITE

comision


DESCRIEREA FIRMEI

BURSA DE CREANTE smc S.A. este o companie privata de interes public in domeniul reglarii si inchiderii circuitelor financiare de tip ‘creanta-debit’. Bursa pune la dispozitia partenerilor si potentialilor clienti proceduri specifice, metode alternative, demersuri si diligente necesare pentru :
1.Creante de incasat de la debitorii rau-platnici, companii / institutii cu capital privat /de stat, pentru posesorii de creante ( creditori), persoane fizice/juridice.
2.Debite restante, neachitate, de valoare mare, fie catre banci comerciale, companii de leasing, fonduri de investitii, IFN-uri, fie catre companii / institutii cu capital privat /de stat, pe care doriti sa le restructurati / reesalonati in conditii avantajoase pentru dvs..
3.Compania dvs., are dificultati financiare accentuate, pe fondul crizei economico-financiare majore prin care trecem cu totii, si doriti sa evitati cu orice pret spectrul insolventei si al falimentului. Un contract de administrare, management, consultanta si reprezentare cu Bursa va permite evitarea acestei situatii extrem de neplacute, in cele mai bune conditii pentru dvs.
4.Compensarea si/ sau conversia creantelor / debitelor dvs. in pachete de actiuni/ parti sociale ale companiilor din portofoliul Bursei.
Pentru colaborare si parteneriat dati clik aici : http://www.bursaromanadecreante.eu/