OPTOMETRIST / OPTICIAN MONTATOR

Centrul Medical Romar

18-09-2009 | EXPIRA LA 24-09-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Recomandarea si vanzarea ramelor si lentilelor de ochelari, lentile de contact, ochelari de soare (pt.Optician /Consultant vanzari)
- Instruirea si consilierea clientilor in alegerea produselor optice si utilizarea tehnicilor de corectie cu lentile
- Consultatii optometrice - determina dioptriilor si prescrierea de ochelari/lentile de contact dupa caz (pt.Optometrist)
- Montaj lentile cu masini automate de prelucrare computerizat 3D cu scanare


CERINTE

Persoana cu spirit de raspundere cu inclinatii pt.munca de precizie si migala;capacitate de concentrare timp indelungat.


BENEFICII OFERITE

Specializarea la locul de munca.Salar motivant crescator in functie de performante si eficienta.


DESCRIEREA FIRMEI

ROMAR Medical, lider pe piata serviciilor medicale, reprezinta un furnizor important atat pentru asigurarile de sanatate de stat cat si pentru cele private.

Infiintat in luna mai 2000, ROMAR Medical reprezinta la ora actuala singurul centru de diagnostic si tratament din tara cu acoperire nationala. Avand o retea formata din centre proprii si centre partenere, ROMAR Medical asigura toata gama de servicii medicale:
-asistenta primara
-consultatii de specialitate
-analize si investigatii clinice si de laborator
-servicii de medicina muncii
-spitalizare

Calitatea actului medical este dovedita de acreditarile RENAR, laboratoarele de analize ROMAR respectand standardul SR ISO/CEI 17025. De asemenea, intreaga activitate se desfasoara sub semnul implementarii Managementului Calitatii Totale.