Operator Online Marketing Publicitate

K.O.R.A. NETWORK MEDIA SRL

20-06-2023 | EXPIRA LA 22-06-2023

Job expirat

RESPONSABILITATI

In momentul de fata, noi am inceput dezvoltarea unui Proiect International de succes in domeniul Marketing relational si Dezvoltare personala.
Acum ne formam Echipa de baza si avem nevoie de oameni care doresc sa lucreze numai Online, cu Activitate de baza - publicitate si marketing online.
Persoanele interesate trebuie sa aibe cunostinte medii de operare calculator si disponibilitate de a invata si aplica cele mai noi metode de publicitate in toata social-media.
Deasemeni avem mare nevoie de oameni care cunosc limbi straine (la nivel mediu) - lb. engleza sau lb. franceza, spaniola, italiana, germana, rusa, etc ... pentru dezvoltarea acestui Proiect International in principalele tari din Europa.
Este vorba de un Proiect foarte serios, Unic in lume, cu un potential urias de dezvoltare si castig ! Conceptul acestui Proiect este foarte potrivit cu noile tendinte in domeniul marketing si publicitate online !


CERINTE

Seriozitate si disciplina in munca, abilitate de comunicare, disponibilitate de a invata si aplica metode moderne si eficiente de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

K.O.R.A. NETWORK MEDIA SRL va demara un Proiect nou pe piata romaneasca, proiect de nivel national pentru promovare alimentatiei si a unui stil de viata sanatos, importanta profilaxiei si consumul corect al suplimentelor nutritive. Proiectul va fi sustinut de companii farmaceutice romanesti si va dezvolta conceptul "sanatate prin educatie".