Operator documentare tehnica

eMAG.ro

15-05-2014 | EXPIRA LA 14-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- documentarea specificatiilor tehnice ale produselor prezentate pe site-ul www.emag.ro (produse IT, electronice, electrocasnice), folosind ca surse de informatii cataloage tiparite sau online ale producatorilor;


CERINTE

- studii superioare (facultate cu profil tehnic in curs, cu sau fara experienta);
- cunostinte tehnice (nivel mediu) despre produsele mentionate;
- rapiditate si eficienta la cautarea pe Internet;
- limba engleza - nivel mediu; alte limbi: germana, franceza constituie avantaj;
- abilitati minime de manipulare a imaginilor;
- abilitatea de a lucra la un proiect in echipa;


DESCRIEREA FIRMEI

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert electronic din România. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei sii orientarea catre client au propulsat si au mentinut eMAG în pozitia de lider constant al pietei.

eMAG are un portofoliu în care se regasesc atât produse si solutii IT si de comunicatii, cât si echipamente electronice si electrocasnice, oferta sa extinzându-se permanent. Compania opereaza magazinul www.emag.ro precum si sapte showroom-uri deschise în Bucuresti, Iasi, Ploiesti, Cluj, Timisoara, Constanta si Craiova.

In cei 9 ani de activitate, echipa eMAG a crescut in ritm alert, ajungand in prezent la un numar de aproximativ 300 de angajati. eMAG sustine in continuare dezvoltarea fortei de munca din Romania, oferind locuri de munca de inalta specializare, intr-o piata in plina evolutie.