Operator call center

Medicover

27-11-2012 | EXPIRA LA 27-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Preluarea apelurilor telefonice de la clienti si potentiali clienti;
- Oferirea informatiilor despre abonamente si modalitatea de a accesa consultatiile de specialitate (preturi, tipuri de abonamente si serviciile/investigatiile incluse, nivelul de acoperire al abonamentului, etc.);
- Programarea sau reprogramarea clientilor la consultatii si investigatii medicale atat in clinicile sau spitalul Medicover cat si in reteaua de parteneri;
- Oferirea de informatii pacientilor in ceea ce priveste pregatirea anterioara necesara in vederea efectuarii diferitelor investigatii medicale;
- Solutionarea solicitarilor / plangerilor clientilor.


CERINTE

- Minim 3 luni experienta de lucru cu clientii;
- Experienta anterioara intr-o pozitie similara poate constitui avantaj;
- Orientare catre client;
- Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa;
- Atentie la detalii;
- Limba engleza – nivel mediu;
- Cunostinte medii de utilizare a calculatorului – internet, aplicatiile Word, Excel;
- Studii medii finalizate.

Aplicatiile pot fi transmise si la adresa de email: resurseumane@medicover.ro


BENEFICII OFERITE

- Bonuri de masa;
- Abonament medical.


DESCRIEREA FIRMEI

DESCRIEREA COMPANIEI:

Grupul Medicover este de peste 15 ani liderul serviciilor medicale private în Europa Centrală şi de Est. 6,000 de companii şi jumătate de milion de oameni beneficiază de serviciile clinicilor şi spitalelor Medicover şi ale laboratoarelor Synevo în Polonia, România, Ungaria, Germania, Moldova, Belarus, Ucraina şi Turcia.
Grupul Medicover, unul dintre cei mai mari angajatori din sectorul medical privat, este atât furnizor de servicii medicale, cât şi asigurator de sănătate, oferind toată gama de servicii medicale prin spitale, clinici şi laboratoarele Synevo.
În România, Medicover are grijă de sănătatea a peste 100,000 pacienţi anual, fie că sunt angajaţi ai celor peste 1,500 companii abonate, fie că sunt persoane fizice neabonate.
Medicover oferă servicii medicale la standarde europene prin cele 11 clinici din Bucureşti, Cluj, Constanta, Iaşi, Timişoara, Ploieşti, Braşov, prin centrele de excelenţă şi prin reţeaua de parteneri Medicover, formată din peste 219 de furnizori externi din toată ţara.
În noul Spital Medicover din Bucureşti pacienţii au acces la diagnostic şi tratament avansat, o echipă dedicată de medici şi asistente, echipamente medicale de ultima generaţie şi confort asigurat pe toată durata internării. Spitalul Medicover este singurul spital complet integrat vertical din România, dispus pe 7 niveluri şi cu o capacitate de 122 de paturi. Blocul operator cu trei săli de operaţie şi două săli de naştere, dotat cu aparatura medicală de ultimă oră, poate gestiona intervenţii din toate specialităţile chirurgicale.