Operator Call Center

Star Storage

19-06-2007 | EXPIRA LA 19-07-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Asigurarea asisten¿ei tehnice IT (first level support) pentru clien¿ii companiei.
- Domeniul de activitate este Entreprise Content Management (ECM): solutii software de captura si gestiune a continutului.
- Analiza problemelor semnalate de c¿tre clien¿i ¿i oferirea de solu¿ii în timp real, prin intermediul po¿tei electronice ¿i al telefonului
- Respectarea procedurilor companiei în privin¿a furniz¿rii acestui tip de produse
- Stabilirea ¿i men¿inerea unei bune rela¿ii profesionale cu clien¿ii
- Actualizarea sistemului informatic de gestiune a solutiilor/produselor aflate in suport tehnic/garantie si a cererilor de support de la clienti


CERINTE

- Absolvent al unei facult¿¿i profil tehnic
- Limba englez¿ – nivel avansat (fluen¿¿ în comunicarea verbal¿ ¿i în scris)
- Persoana cu initiativa
- Abilit¿¿i de comunicare ¿i rela¿ionare
- Capacitate de a explica ¿i a solu¿iona probleme în timp real
- Pasionat de domeniul IT
- Capacitate de a lucra atât în mod independent, cât ¿i în echip¿
- Dorin¿a de a lucra la nivel profesionist ¿i de a fi recompensat corespunz¿tor


DESCRIEREA FIRMEI

STAR STORAGE a fost fondat¿ în anul 1999, ca urmare a nevoilor evidente în pia¿a de solu¿ii integrate la cheie, în domeniul stoc¿rii, arhiv¿rii ¿i managementului de date ¿i documente, devenind unul dintre furnizorii de top pe pia¿a romaneasc¿ în aceste domenii.
Furnizând numai “cele mai bune” produse, care îndeplinesc cerin¿ele existente de aplica¿ii “mission critical”, STAR STORAGE ofer¿ solu¿ii integrate la pre¿uri competitive, solu¿ii care sunt r¿spunsul la nevoile eviden¿iate în domeniul IT, în acest moment. Portofoliul nostru de produse include echipamente de stocare (primar¿ on-line pe discuri magnetice, secundar¿ near-line pe discuri optice, off-line pe benzi magnetice), scanere profesionale, software de captur¿ de documente ¿i date, aplica¿ii software pentru arhivare electronic¿, management de documente ¿i workflow, kituri de dezvoltare.
Pe lâng¿ furnizarea de produse de cea mai înalta calitate, STAR STORAGE ofer¿ solu¿ii la cheie în domeniul: stocare ¿i arhivare de date ¿i documente, solu¿ii bazate pe produse de calitate (hardware ¿i software) dar ¿i pe o analiz¿ complex¿ ¿i o consultan¿¿ profesional¿.
Solu¿iile STAR STORAGE sunt completate de o list¿ complet¿ de servicii profesionale.
Scopul nostru principal este s¿ descoperim ¿i s¿ întelegem nevoile reale ale clien¿ilor nostrii, mai bine decât oricine altcineva în domeniu ¿i s¿ g¿sim solu¿iile cele mai potrivite pentru ace¿tia.
Misiunea noastr¿ este s¿ construim rela¿ii de lung¿ durat¿ cu clien¿ii no¿trii ¿i am constatat c¿, pentru a realiza acest lucru, trebuie s¿ concentr¿m întreaga for¿¿ intelectual¿ ¿i creativitatea echipei noastre de profesioni¿ti.