Office Manager

Grafton Recruitment

24-01-2008 | EXPIRA LA 23-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asigurarea bunei functionari a serviciului administrativ si a serviciilor oferite de furnizori.
Administrarea infrastructurii de productie.
Solutionarea problemelor administrative aparute.
Incheierea de contracte avantajoase pentru companie cu furnizorii acesteia.
Respectarea termenilor limita de aplicare a cererilor si supravegherea calitatii serviciilor asigurate de furnizori (curatenie, catering, transport, consumabile, cafea, apa minerala).
Gestionarea stocurilor


CERINTE

Grafton Recruitment cauta pentru clientul sau un Office Manager cu experienta. Candidatul potrivit ar trebui sa indeplineasca urmatoarele conditii:

Studii superioare
Minim un an de experienta pe un post similar
Nivel avansat de limba franceza
Cunostinte de Exce
Autonomie
Anticipare de probleme
Capacitate de adaptare
Rezistenta la stres
Dinamism


DESCRIEREA FIRMEI

Fondata in 1982, Grafton Recruitment a devenit o firma de renume mondial in domeniul furnizarii de solutii de top in Resurse Umane, inregistrand o crestere impresionanta in ultimii 5 ani de activitate. Reteaua formata din 76 de sucursale operationale acopera in prezent 19 tari, dintre care amintim: Marea Britanie, Irlanda, Chile, China, Cehia, Slovacia, Hong Kong, Ungaria, Polonia, Lituania, Romania, Rusia, Singapore, Portugalia, Franta, Austria, Belgia, Turcia si Emiratele Arabe Unite.

Oferim in prezent recrutare si selectie de personal permanent sau temporar in aproape toate domeniile de activitate. Pe parcursul dezvoltarii noastre, am construit o impresionanta echipa de specialisti si consultanti cu solide cunostinte si experienta in Finante, Contabilitate si Banci, IT & Telecomunicatii, Inginerie, Administratie, Resurse Umane & Legal, Pharma, Vanzari si Marketing sau plasare de personal temporar. Suntem afiliati mai multor organizatii internationale cu vasta expertiza in domeniu. Grafton Recruitment a primit de doua ori distinctia “Queen´s Award for Enterprise”, decernat¿ companiilor de top din Marea Britanie.