Office Assistant - persoana matura

Talent Stream

27-10-2011 | EXPIRA LA 27-10-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Recrutam pentru clientul nostru, firma multinationala austriaca o persoana matura, entuziasta si motivata care sa ocupe pozitia de Office Assistant.

Responsabilitati:
Asigura serviciile de secretariat, receptionarea si tramsiterea apelurilor telefonice, organizarea corespondentei, primirea vizitatorilor, furnizarea informatiilor, programarea rezervarilor si planificarea intalnirilor, conferintelor si calatoriilor, daca este necesar si mentinerea intalnirilor calendaristice.
Indeplineste activitati de birou, administrative si generale care implica transcrierea, redactarea, mentinerea arhivelor si dosarelor, distribuirea corespondentei si receptionarea apelurilor telefonice, in cea mai eficienta si efectiva modalitate de cost.
Colaboreaza cu departamentul logistica si transmite la timp si cu acuratete corespondenta pentru clientii companiei
Elaboreaza sau traduce o varietate de corespondente, rapoarte si prezentari
Respecta bugetul de cheltuieli pentru zona administrativa (sediu) si vine cu propuneri de optimizare a costurilor pentru protocol
Asigura suport managementului companiei si angajatilor, facilitand si asigurand cea mai eficienta comunicare intre acestia si partenerii externi ai companiei.
Ofera informatii clientilor care apeleaza direct compania Client cu privire la disponibilitatea si modul de achizitie al produselor
Colaboreaza cu personalul de curatenie si protocol
Mentine relatia cu administratia cladirii, comunicand problemele tehnice sau evenimentele aparute
Coopereaza cu angajatii Clientului pentru a asigura cele ma bune servicii interne si externe, contribuind la mentinerea imaginii Clientului.


CERINTE

OBLIGATORIU Persoana matura, peste 35 ani
Limba Engleza - nivel avansat
Limba Germana - nivel mediu
MS Office - nivel foarte bun
Studii superioare finalizate
Experienta pe o pozitie similara
Orientare catre client
Atitudine pozitiva si orientare catre acest job


DESCRIEREA FIRMEI

Companie de recrutare