Motostivuitorist Cora Pantelimon (part-time)

SC Romania Hypermarche SA

18-09-2020 | EXPIRA LA 07-10-2020

Job suspendat de companie

RESPONSABILITATI

Ce ai de facut: transporti produsele recepţionate in zona prevăzuta cu ajutorul stivuitorului, verifici daca utilajele date in folosinta sunt in buna stare de functionare, cunosti depozitele si regulile de aranjare a produselor in depozite, verifici şi completezi registrul de supraveghere al utilajului.
Cum aplici la noi
Iti poti depune cv-ul la serviciul clienti din magaziul Cora Pantelimon
Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


CERINTE

calificare de stivuitorist ( calificare ISCIR)


BENEFICII OFERITE

Ce iti oferim: un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!