MONTATOR TAMPLARIE ALUMINIU - PVC, PLACARE BOND, PERETI CORTINA

KARISMA GRUP IMPORT EXPORT

18-04-2009 | EXPIRA LA 24-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Avand o experienta de peste 15 ani, SC KARISMA GRUP IMPORT EXPORT SRL este o companie cu capital integral privat romanesc, certificata ISO 9001, specializata in productia si montajul de tamplarie moderna din profile de aluminiu si PVC, pereti cortina, constructii, geamuri termoizolante si o intreaga gama de amenajari interioare, folosind materiale si sisteme ce corespund celor mai inalte standarde ale calitatii. Aceasta este garantata prin folosirea de materiale certificate ISO 9001 ce ofera cel mai bun raport calitate / pret de pe piata, fiind furnizate de partenerii nostri Alumil, Schuco, Rehau.

Apeland la serviciile Companiei Karisma, veti beneficia de profesionalism, experienta, calitate, promptitudine si seriozitate, oferindu-va privilejul de a va bucura de spatiul pe care vi l-ati dorit - fie ca e vorba de un apartament, de o vila, de un restaurant, de un spatiu comercial, un office building, sau un proiect rezidential de amploare.

Am oferit o atentie deosebita satisfacerii celor mai exigente cerinte, acest lucru atragand marirea numarului de lucrari efectuate si recunoasterea Companiei Karisma de catre beneficiarii sai ca fiind una de elita, acest lucru fiind atestat si de Primaria Sectorului 2 si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti care a inclus Grupul Karisma in Top 10 al firmelor de succes pe 2007.

Calitatea standardelor unei companii, indiferent de domeniu, este data si de membrii echipei. Din acest motiv, Karisma Grup a investit continuu in perfectionarea angajatilor sai, punand de asemenea la dispozitia acestora cele mai performante utilaje ce au adus un plus de valoare activitatii prestate, astfel incat sa obtinem multumirea deplina a beneficiarilor serviciilor noastre. Avem experti in fiecare segment de activitate pe care il oferim, acestia avand pregatirea si abilitatea de a va furniza solutii personalizate, venind permanent in intampinarea nevoilor dvs, prezentandu-va cea mai buna oferta.

Obiectivul nostru este de a continua sa atribuim calitatii cea mai buna valoare, sa respectam cele mai inalte standarde de performanta si profesionalism, sa ne preocupam continuu de dezvoltarea si adaptarea la noutatile domeniului in care activam dar si la cele mai exigente cerinte ale viitorilor clienti, marindu-ne astfel portofoliul.

Principiile care stau la baza activitatii Grupului Karisma sunt: profesionalism, integritate, devotament, cel mai bun raport calitate – pret.
Va invitam sa apelati la serviciile noastre pentru a va convinge ca ele ne definesc activitatea!


CERINTE

- Executa operatiile de: confectionare tamplarie Aluminiu, PVC, Bond si Confectii metalice conform desenului tehnic de executie dat de catre Seful atelierului
- Executa operatiile de demontare a tamplariilor vechi existente la beneficiar.
- Executa operatiile de montare la beneficiar a tamplariei aluminiu, PVC, bond, pereti cortina si confectii metalice nou confectionate.
- Cunoaste si respecta instructiunile de lucru a masinilor si utilajelor din dotarea atelierului .
- Cunoaste si respecta instructiunile de curatenie a masinilor si utilajelor din dotarea atelerierului
- Efectueaza operatiile de curatenie in incinta atelierului
- Respecta procedura de circulatie a deseurilor valorificate si eliminate.
- Participa la programul de instruire generala si instruire specifica din cadrul atelierului


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv


DESCRIEREA FIRMEI

TAMPLARIE ALUMINIU - PVC, PLACARE BOND, PERETI CORTINA, FATADE, AMENAJARI, CONSTRUCTII, INSTALATII SANITARE SI ELECTRICE