Montator sticla cu experienta

Opricristal Design

09-11-2016 | EXPIRA LA 09-12-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitatea consta in montarea de : usi batante/glisante, oglinzi, cabine de dus, placari sticla colorata, placari oglinzi, compartimentari sticla, balustrade sticla, cat si transportarea, distribuirea produselor mentionate.


CERINTE

- Experienta pe un post similar

- Posesor categoria B cu experienta - OBLIGATORIU

- Cunostinte de montaj: Cabina Dus, Balustrade Sticla, Usi Sticla, Compartimentari sticla placari sticla colorata

- Disciplinat, responsabil, organizat

- Bun cunoscator ai orasului Bucuresti


BENEFICII OFERITE

Oferim salariu atractiv si bonusuri in functie de rezultate.

Posibilitati reale de crestere salariala.

Salariu: 2000 ron

Program luni-vineri 09:00- 18:00


DESCRIEREA FIRMEI

OPRICRISTAL are ca obiect principal de activitate prelucrarea geamurilor și a oglinzilor.Realizam pe baza de comanda o gamă bogată de produse: uși din sticlă securizată, cabine de duș, balustrade din sticlă, trepte din sticlă, geam sablat personalizat, pereți desparțitori, vitrine magazin, oglinzi decorative, placări cu sticla colorată, placări cu oglindă, pardoseli din sticlă și nu în cele din urmă acvarii.

Dorința noastra este să conturăm un nume de referință și suntem pregătiți sa facem fața provacărilor concurenței prin calitate și seriozitate. Grija pentru client este aratată prin interesul pe care il aratăm nu doar prelucrării geamurilor și a oglinzilor cât livrării și primirii acestora.

OPRICRISTAL utilizează tehnologii de vârf, ca dumnevoastră să primiți doar produse perfecte.Mai mult decât atât, reușim să oferim servicii impecabile de securizare , gravare, decupare, lipire UV, sablare și vopsire a sticlei, mereu în timpul prevăzut.