Merchandiser

SC TITAN SA

31-01-2013 | EXPIRA LA 02-03-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Aplica politica de vanzare, distributie si marketing a societatii pe canalele comerciale de care raspunde.
Culege informatii relevante in legatura cu pozitia produselor pe care le vinde si raspunde de prezenta permanenta a produselor la raft in locatiile in care isi desfasoara activitatea.
Presteaza servicii de merchandising in toate punctele de vanzare si participa la actiuni promotionale organizate de societate.
Aranjeaza/ pozitioneaza produsele in functie de planograme in spatiul aferent, inclusiv materiale promotionale, display-uri, mese de prezentare etc.


CERINTE

Experienta minimum 2 ani in domeniul mercantizarii / lucrator comercial;
Studii medii ;
Curs Notiuni Fundamentale de Igiena - reprezinta avantaj;
Aptitudini si deprinderi necesare :

- planificare si organizare, culegere de date si informatii, consiliere, orientare catre client ;
- comunicare, adaptabilitate, motivatie, atentie la detalii.


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Titan este parte din grupul Good Mills - cu sediul in Austria, care a inceput inca din 1995 sa se extinda pe segmentul food&beverage in Europa Centrala si de Est, in prezent activand in 7 tari. Grupul si-a concentrat activitatea pe segmentul produselor de morarit si a automatelor de cafea si snacks-uri.
Titan S.A. este o companie cu traditie pe piata de morarit si panificatie fiind una din cele mai vechi fabrici de profil din tara. In timp, compania si-a diversificat portofoliul de produse si a investit in construirea unei fabrici moderne cu o capacitate de productie mai mare.