MERCHANDISER - 4 posturi disponibile

Top Brands Distribution

03-09-2009 | EXPIRA LA 09-09-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- asigurarea permanentei produselor la raft;
- respectarea standardelor de mercantizare;
- monitorizarea permanenta a termenelor de valabilitate a produselor;
- dezvoltarea si mentinerea relatiilor cu personalul din magazine;
- furnizarea de rapoarte cerute de echipa de vanzari.


CERINTE

Vrei sa faci parte dintr-un colectiv dinamic si aflat la inceput de drum, unde sa-ti pui in valoare experienta si cunostintele?
Vrei sa contribui la dezvoltarea unei companii care isi propune sa ajunga leader de piata prin calitatea produselor oferite?
Top Brands Distribution (TBD) este una dintre cele mai experimentate companii din Romania in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.
Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum.
Ultimul semestru al anului 2009 inseamna pentru TBD intrarea in productie. Am startat dezvoltarea unei linii de procesare a laptelui in comuna Bucsani, sat Vadu Lat, jud Giurgiu (aproximativ 35 km de la iesirea din Bucuresti spre Pitesti, in directia Bolintin Vale)
si ne dorim sa angajam MERCHANDISER (locat in Otopeni, la sediul TBD).


Cerinte:
- studii medii (studiile superioare constituie un avantaj);
- experienta in domeniu constituie un avantaj;
- capacitate de organizare;
- abilitati de comunicare si negociere;
- atitudine proactiva;
- creativitate si spirit de initiativa;
- integrare si lucru in echipa
- permis de conducere cat. B.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania, in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.

Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor alimentare, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 20,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.