MERCANTIZOR

SC FARES TRADING SRL

17-01-2022 | EXPIRA LA 19-01-2022

RESPONSABILITATI

- Realizeaza si consolideaza cea mai buna imagine pentru produsele comercializate de firma, in spatiile de vanzare ale clientilor.
- Aranjeaza/pozitioneaza produsele, inclusiv materialele promotionale, in spatiul cu vizibilitatea cea mai buna din locatiile vizate.
- Mentine relatii profesionale si cordiale cu personalul din locatii.
- Asigura nivelul de stoc optim si dispunerea la raft a produselor astfel incat sa se realizeze cresterea rotatiei pe fiecare articol prezent in sortiment.
- Monitorizeaza in permanenta calitatea produselor ce sunt implementate in spatiile de vanzare (ambalare si termene de valabilitate).
- Elaboreaza rapoarte cu privire la activitatea saptamanala desfasurata conform fisei postului.


CERINTE

-Experienta minim 1 an de zile intr-o pozitie similara - in merchandising sau in domeniul vanzarii cu amanuntul.
-Studii medii/ superioare.
-Abilitati de comunicare.
-Ambitios, corectitudine, loialitate, orientare catre nou, flexibilitate si creativitate.


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial motivant


DESCRIEREA FIRMEI

Povestea Fares începe de pe timpurile strămoşilor daci, care ştiau multe minuni despre plante, sănătate şi viaţă. A renăscut în 1929, la poalele Sarmizegetusei, în mâinile vizionarului farmacist Farago, care şi-a dedicat viaţa plantelor medicinale.
În prezent, lucrurile bune sunt create exact în acelaşi loc în care Andrei Farago a pornit în această călătorie, iar plantele sunt cultivate pe zeci de hectare întinse în afara Orăştiei, în aer proaspăt.
Calitatea produselor Fares este prioritatea fiecărui membru din echipa Fares. Ca orice lucru preţios, calitatea se obţine doar cu multă perseverenţă şi respectând principiile care ne-au adus încrederea clienţilor noştri.