Menajera (vila in zona Parcul Herastrau)

Evolve Group

18-02-2008 | EXPIRA LA 19-03-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Menajera In vila P+2 Zona Nordului (langa Parcul Herastrau)

Responsabilitati:

Curatenie, calcat, spalat. La cerere: pregatire mic dejun sau gatit.
In casa locuiesc 2 persoane in varsta. Una dintre ele nu necesita ingrijire speciala, cealalta trebuie ajutata sa se imbrace, condusa si ajutata la deplasari mai lungi, supravegheata cand mananca.

Program 24-24 (O zi se lucreaza una libera de la ora 7). In timpul noptii, menajera nu are nicio responsabilitate, insa este necesara prezenta ei (mai ales cand proprietarii nu sunt acasa) pentru cazul in care apar urgente. In vila exista o camera amenajata cu toate utilitatile pentru petrecerea noptii.


CERINTE

Doamna, harnica, serioasa si grijulie, dornica sa ajute.

domiciliul: Preferabil Bucuresti sau aproape de Bucuresti


BENEFICII OFERITE

alariu 800 RON + bonuri de masa (cca 150 RON) lunar. Se ofera prime si cadouri pe toata durata activitatii. Proprietarii sunt persoane foarte serioase, avand personal angajat pentru toate utilitatile (menajera, gradinar, etc). Restul angajatilor lucreaza pentru aceasta familie de peste 5 ani (cea de-a doua menajera lucreaza de 18 ani pentru dansii).

In functie de performante salariul se renegociaza periodic.

Angajarea se poate face cu contract de munca perioada determinata de 3 luni (ca o perioada de proba) dupa care se prelungeste la perioada nedeterminata.


DESCRIEREA FIRMEI

Evolve Group este o agentie de resurse umane ce ofera servicii complete pentru evaluarea personalului, intocmirea de fise de post, precum si pentru recrutarea si selectia de noi angajati. Consultantii Evolve sunt absolventi de studii de specialitate: psihologi, sociologi si analisti cercetare de piata.