Medic specialist / primar

Medic Line Business Health Srl

26-04-2020 | EXPIRA LA 26-04-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ne marim echipa cu medici din urmatoarele specialitati: laborator, neurologie, ORL, oftalmologie, alergologie, cardiologie, obstetrica ginecologie.


CERINTE

Candidatul trebuie sa fie medic specialist/primar in una din specialitatile mentionate mai sus.
Sa detina autorizatia (avizul) de libera practica - avizat la zi.
Sa detina calitatea de membru inscris la Colegiul Medicilor.
Sa detina asigurarea de malpraxis valabila, incheiata pe o durata aflata in vigoare
Sa fie disponibil pentru colaborare in contract cu CASMB.
Sa fie orientat catre pacient in vederea oferirii unui serviciu medical de calitate, cu profesionalism si dedicatie fata de profesia aleasa.
Manifesta deschidere, empatie si disponibilitate fata de pacient.


BENEFICII OFERITE

Colaborare PFA foarte avantajoasa sau pachet salarial foarte atractiv.


DESCRIEREA FIRMEI

Clinicile Medic Line se definesc prin calitatea serviciilor medicale, grija acordata pacientilor sai dar mai ales propriilor angajati.
Cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, clinicile noastre beneficiaza de un colectiv de medici experimentati si personal de inalta calificare, o gama variata de servicii medicale performante dar si aparatura moderna de ultima generatie. Ne mandrim cu propriul Laborator de analize medicale certificat celor mai recente standarde europene, in care sunt efectuate o gama larga de analize medicale.
Medic Line este o companie cu un mediu de lucru profesionist mizand in mod special pe resursa umana, atragand oameni care isi doresc sa atinga performante deosebite si care isi doresc sa faca parte din familia noastra.