Medical Advisor pentru departamentul asigurari

Regina Maria

18-08-2014 | EXPIRA LA 17-09-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

OBIECTIVELE GENERALE ALE POSTULUI:
Evalueaza serviciile medicale efectuate de abonat/asigurat si documentele medicale eliberate acestuia in cadrul clinciilor partenere/ cabinete on-site si decide daca serviciile medicale sunt acoperite.
Ofera suport si consiliere cazurilor cronice/ cu patologie multipla.
Recomanda masuri care conduc la reducerea consumului nejustificat de servicii medicale.

PRINCIPALELE SARCINI CE REVIN POSTULUI:
Suport in evaluarea dosarelor de dauna (dosarele medicale ale pacientilor). Stabileste daca sunt necesare informatii suplimentare pentru a accepta la plata serviciile medicale efectuate in conformitate cu acoperirile contractuale.Transmite concluziile evaluarii serviciilor / investigatiilor efectuate de clienti/ ale documentatiei aferente.
Deruleaza analize ale consumului de servicii medicale, identifica posibile cauze generale sau particulare de supra-consum si propune masuri de eficientizare a consumului.
Ofera suport telefonic si consiliere pacientilor cronici/ cu patologie multipla/ a altor tipuri de clienti functie de necesitati.
Verifica recomandarile de investigatii, analizeaza documentele medicale, transmite acceptul/refuzul solicitarilor venite pentru investigatii imagistice sau de laborator ce necesita aprobare.
Identifica posibilele fraude si colaboreaza cu celelalte departamente in vederea solutionarii si preintampinarii unor astfel de situatii.
Va participa la realizarea procedurilor si ghidurilor medicale si va monitoriza respectarea ghidurilor de catre medici.
Va contacta functie de situatie medicii pentru a rezolva situatiile aparute.
Va face recomandari care vor reduce consumul nejustificat.


CERINTE

Studii superioare medicale finalizate- specialitati medicale
Capacitate de lucru in echipa, acuratete in modul de lucru, atentie la detalii, orientare catre clienti si rezultate, abilitati de comunicare, initiativa, rezistenta la stres, integritate, responsabilitate.
Cunostinte de utilizare calculator (MS Office,outlook), engleza cel putin nivel mediu


DESCRIEREA FIRMEI

Regina Maria - Reteaua Privata de Sanatate reuneste sub acelasi nume Centrul Medical Unirea si Euroclinic, fiind cel mai complex furnizor de servicii medicale private din tara noastra, cu peste 1000 de medici permanenti si colaboratori in cele trei spitale si peste 23 de policlinici prezente in Bucuresti si in tara. De asemenea, Regina Maria are si primul campus medical din tara care pune la dispozitie un set complet de servicii medicale si care include maternitatea "Regina Maria", policlinica si Centrul de Diagnostic si Tratament.

Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria ofera servicii de laborator, imagistica, spital, maternitate, celule stem si policlinica pentru copii. Regina Maria este prima maternitate privata din Romania si singura maternitate privata care ofera servicii de nastere in apa. De asemenea, un serviciu unic este oferit si la Banca Centrala de Celule Stem, banca cu depozitare in Romania de celule stem si nu de sange integral.

Clinicile noastre beneficiaza de profesionalismul si implicarea celor mai reputati medici, astfel ca Parteneriatul Academic aduce pacientilor expertiza celor mai renumite personalitati medicale din tara si strainatate, dar si o relatie apropiata intre personalul medical si pacienti, tradusa prin "serviciu cu suflet”.