Mecanic service

HILTI ROMANIA

28-12-2008 | EXPIRA LA 03-01-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Diagnosticarea corecta si repararea masinilor Hilti.
Urmarirea permanenta a stocului de piese pentru fluidizarea fluxului de reparatie.
Receptionarea pieselor de schimb.
Introducerea fisei tehnice aferente fiecarei reparatii in programul de gestiune.
Folosirea computerului pentru administrarea documentelor aferente fiecarei reparatii.


CERINTE

Esti o persoana cu aptitudini tehnice, careia ii place sa repare, foarte organizata, activa, flexibila si care doreste sa invete si sa se perfectioneze continuu?
Construieste-ti o cariera cu Hilti!

Cerinte:
-foarte buna utilizare a computerului;
-absolvent de liceu; diploma de licenta in domeniul tehnic: mecanica; electronica - constituie un avantaj;
-buna cunoastere a limbii engleze, cunoasterea limbii germane constituie un avantaj;
-dorinta de a invata lucruri noi si de a atinge standarde profesionale cat mai inalte in meseria sa.


BENEFICII OFERITE

Pachet atractiv, pregatire profesionala, echipa tanara.


DESCRIEREA FIRMEI

Pe langa faptul ca Hilti este lider global in produse si servicii pentru constructii, unii angajati cred ca pasiunea pentru oameni face din Hilti prima alegere. Altii sunt convinsi ca posibilitatea dezvoltarii profesionale le este la indemana. Poate ca este importanta valorilor firmei Hilti. Ei bine, fie ca este vorba despre perspectiva dezvoltarii personale sau scopul de a fi a unei companii globale, cel mai important lucru este cel pe care il cautati DUMNEAVOASTRA.



Hilti Group este lider mondial in dezvoltarea, fabricarea si comercializarea produselor cu valuare adaugata mare si calitate ridicata, destinate clientilor profesionisti din domeniul constructiilor si intretinerii cladirilor. Gama noastra de produse acopera domeniile gauririi si demolarii, prinderilor directe, sistemelor de taiere si gaurire diamantata, sistemelor de ancorare si suportilor pentru instalatii, sistemelor antifoc, pozitionarii si masurarii cu laser, insurubarilor, ca si pe cel al sistemelor de taiere si slefuire a lemnului. Suntem hotarati sa actionam pentru excelenta in inovatie, calitate totala, relatii directe cu clientii si marketing competitiv.
Daca aveti o perspectiva similara asupra felului cum ar trebui sa fie domeniul afacerilor, nu ratati sansa de a va dezvolta cariera impreuna cu Hilti!