Mecanic Service

HILTI ROMANIA SRL

13-11-2007 | EXPIRA LA 13-12-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatile postului sunt urmatoarele:
- efectuarea reparatiilor la masinile Hilti;
- urmarirea permanenta a stocului de piese pentru fluidizarea fluxului de reparatie;
- receptionarea pieselor de schimb;
- introducerea fisei tehnice aferente fiecarei reparatii in programul de gestiune;
- mentinerea curateniei in service.


CERINTE

Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana activa, felxibila, organizata, care este pasionata de ceea ce face si care doreste sa invete si sa se perfectioneze continuu.

Cerinte:
- buna utilizarea a computerului;
- diploma de licenta in domeniul tehnic: mecanica, electronica - constituie un avantaj;
- cunoasterea limbii engleze, cunoasterea limbii germane constituie un avantaj;
- abilitati in acumularea permanenta de cunostinte noi.

Solicitam CV cu fotografie si scrisoare de intentie.


DESCRIEREA FIRMEI

Cream cu pasiune clienti entuziasti si construim un viitor mai bun! Facem acest lucru traind dupa valorile noastre: integritate, curaj, munca in echipa si angajament. Furnizam solutii inovatoare oferind o valoare adaugata superioara constructorilor profesionisti din 120 de tari din intreaga lume.

Hilti Group este lider mondial în dezvoltarea, fabricarea ¿i comercializarea produselor cu valuare ad¿ugat¿ mare ¿i calitate ridicat¿, destinate clien¿ilor profesioni¿ti din domeniul construc¿iilor ¿i între¿inerii cl¿dirilor. Gama noastr¿ de produse acoper¿ domeniile g¿uririi ¿i demol¿rii, prinderilor directe, sistemelor de t¿iere ¿i g¿urire diamantat¿, sistemelor de ancorare ¿i supor¿ilor pentru instala¿ii, sistemelor antifoc, pozi¿ion¿rii ¿i m¿sur¿rii cu laser, în¿urub¿rilor, ca ¿i pe cel al sistemelor de t¿iere ¿i ¿lefuire a lemnului. Suntem hot¿râ¿i s¿ ac¿ion¿m pentru excelen¿a în inova¿ie, calitate total¿, rela¿ii directe cu clien¿ii ¿i marketing competitiv.
Dac¿ ave¿i o perspectiv¿ similar¿ asupra felului cum ar trebui s¿ fie domeniul afacerilor, nu rata¿i ¿ansa de a v¿ dezvolta cariera împreun¿ cu Hilti!