MECANIC Intretinere Echipamente

ROCA OBIECTE SANITARE

17-04-2008 | EXPIRA LA 17-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

- Scoala profesionala sau liceu- profil mecanic, diploma de calificare mecanic sau experienta relevanta care sa ateste calificarea de mecanic;
- Cunostinte de intretinere echipamente industriale;
- Experienta in domeniu minim 1 an;
- Disponibilitate la program in schimburi;
- Capacitate de asimilare de noi cunostinte;
- Entuziast, serios si motivat.


DESCRIEREA FIRMEI

ROCA CORPORACION EMPRESARIAL este compania mama a unui grup de firme angajat in crearea, producerea si vanzarea produselor pentru baie, precum obiectele sanitare ceramice, armaturile sanitare, cazile de baie. Grupul are fabrici pe patru continente si in peste 50 de tari, manageriind peste 20.000 de angajati in intreaga lume.
Roca este o companie spaniola, care in ultimii ani a cunoscut o remarcabila expansiune la nivel international prin achizitionarea de fabrici producatoare de obiecte sanitare in diferite tari din intreaga lume.
Indiferent de locul in care vinde sau produce, politica Roca este orientarea catre client. Principalul sau tel este acela de a schimba si imbunatati stilul de viata si confortul clientilor sai.
Un alt principiu caruia Roca ii este devoata este acela ca inovatia tehnologica reprezinta elemental esential unei dezvoltari si imbunatatiri continue a activitatii si produselor. Din acest motiv, in fiecare fabrica Roca din intreaga lume s-a implentat aceeasi tehnologie si acelasi sistem de productie.
Roca nu respecta doar clientul ci respecta si mediul inconjurator. In ultimii ani a cercetat si dezvoltat noi si noi tehnologii de economisirea a apei si energiei si a creat si dezvoltat un sistem de reutilizare a rezidurilor rezultate in urma procesului de fabricatie.
Roca este astfel, un punct de referinta pentru progres, temeinicie si perfectiune. Compania pune amprenta stilului de viata dezvoltat prin produsele sale in orice tara din intreaga lume.