Mecanic/ Electrician auto

TIRIAC AUTO

20-09-2019 | EXPIRA LA 22-09-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Executarea lucrarilor de mecanica/ electrica conform comenzilor de atelier;
Respectarea tehnologiei reparatiilor si conditiile de calitate impuse de catre normativele constructorului;
Efectuarea controlului final la terminarea ciclului de reparatie pentru a se asigura de calitatea lucrarilor.


CERINTE

Studii medii;
Calificare in domeniu;
Permis Auto – categoria B;
Experienta anterioara pe un post similar.


DESCRIEREA FIRMEI

Tiriac Auto face parte din Tiriac Group, recunoscut pentru afacerile derulate in domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distributie si service auto, servicii de productie si intretinere ascensoare, servicii de paza si protectie etc.
Tiriac Auto detine cel mai vast portofoliu de marci auto de pe piata autohtona, reprezentand sase dintre cele mai renumite marci auto existente pe piata: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford si Hyundai.

Reteaua de distributie si service auto Tiriac Auto asigura accesibilitate si servicii de calitate in judetele in care activeaza. In fiecare dintre reprezentantele Tiriac Auto showroom si service, avem consilieri pasionati de domeniul auto, profesionisti si implicati, gata sa ofere solutii adaptate nevoilor fiecaruia dintre clientii nostri. Totodata, locatiile service Tiriac Auto sunt autorizate si pregatite sa efectueze reparatii unui portofoliu extins de marci auto.

In cazul în care pozitiile dechise in acest moment in cadrul companiei noastre nu corespund intereselor dvs. de cariera, dar va doriti sa faceti parte din echipa Tiriac Auto, va invitam sa transmiteti CV-ul dvs. catre departamentul de Resurse Umane Puteti aplica direct transmitand un mesaj pe adresa resurse.umane@tiriacauto.ro sau utilizand pagina de cariere de pe site-ul nostru).
Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va dorim mult succes in cariera!