Marketing Manager

Teamnet International S.A

17-02-2007 | EXPIRA LA 23-02-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Elaboreaza si implementeaza planurile de marketing si PR ale companiei specifice pe grupuri tinta, in vederea realizarii obiectivelor de imagine a companiei si sustinerii vanzarilor;
Comunica si promoveaza compania si produsele pentru stimularea cererii si sustine lansarea de produse noi pe piata;
Participa la realizarea materialelor de comunicare si promovare a grupei de produse alocate (conceperea materialelor promotionale si coordonarea realizarii grafice a acestora);
Negocierea si urmarirea derularii contractelor cu partenerii media si cu ceilalti furnizori;
Culegerea de informatii din industrie (competitie, parteneri, clienti) si prelucrarea lor sub forma de analize de sectoare piata / industrii / clienti;
Elaborarea rapoartelor lunare/trimestriale privind activitatea de marketing;
Coordoneaza si raspunde de administrarea site-urilor companiei, actualizeaza si dezvolta conceptele prezente pe site.


CERINTE

- Absolvent studii superioare
- Studii post universitare de marketing/ comunicare reprezinta un plus
- Minim 7 ani experienta intr-un department de marketing si cel putin 3 ani ca Marketing Manager
- Experienta in marketing in domeniul IT&C reprezinta un plus
- Cunoasterea limbii engleze ¿ nivel avansat
- Foarte bune abilitati de comunicare
- Responsabilitate, asumare roluri, initiativa, decizii, orientare catre rezultate
- Persoana foarte bine organizata


BENEFICII OFERITE

- Pachet salarial excelent
- Beneficii: masina, laptop, telefon, asigurare medicala privata, pensii private, bonus anual.


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem membri in grupul de firme ASESOFT, o firma importanta in IT-ul romanesc, prezenta in topul primilor 5 integratori de sistem din Romania; cifra de afaceri consolidata la nivel de grup +100 MUSD.
Crestere rapida si solida. De la inceputul companiei (in 2001) pana in prezent, am dublat in fiecare an nivelul afacerii in termen de numar de angajati si cifra de afaceri.
Parteneri puternici: Microsoft, S&T, Bull, Siveco, IBM, Oracle.
Proiecte Internationale. Prin implicarea alaturi de ASESOFT in dezvoltarea de solutii integrate in cadrul proiectelor finantate in cadrul programelor europene (PHARE, ISPA) si Banca Mondiala, TeamNet isi consolideaza pozitia de furnizor de solutii la standarde europene. TeamNet este de asemnea printre putinele companii private din Romania care sunt implicate in cercetarea de avangarda in cadrul Programului Cadru 6 al Comisiei Europene.
TeamNet este orientata spre perfectionarea continua a membrilor sai.
Dezvoltarea personala si profesionala a membrilor TeamNet este o valoare importanta a culturii noastre organizationale.Membrii TeamNet sunt instruiti permanent pentru a fi la curent cu cele mai noi tehnologii IT. Aria cursurilor si a trainingurilor oferite variaza de la cursuri MBA pana la cele mai noi tehnologii software si project management.
In acest fel reusim sa ii atragem pe unii dintre cei mai talentati specialisti din industria IT romaneasca. Echipa TeamNet numara in prezent peste 60 de specialisti software.
TeamNet are o structura organizationala orientata spre proiect ceea ce permite o flexibilitate si o productivitate ridicata.
Filosofia de resurse umane TeamNet aduce rezultate pragmatice si masurabile precum: productivitate ridicata, indeplinirea celor mai exigente termene, grad ridicat de satisfactie a clientilor.