MARKETING ASISTENT

ProCA Romania SRL

31-01-2006 | EXPIRA LA 02-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Gestionarea relatiei din punctul de vedere al materialelor de marketing (print, online, video, point of sale).
- Monitorizarea si colaborarea cu presa.
- Coordoneaza si Organizeaza campaniile si evenimentele.


CERINTE

- Excelente abilitati de comunicare, spirit de echipa.
- Capacitatea de a respecta termenele si de a rezolva probleme.
- Gandire creativa.
- Persoana organizata.
- Abilitatea de a gestiona urgentele si prioritatile, flexibilitate, creativitate.

- Studii superioare.
- Experienta minim un an intr-o pozitie similara in domeniul IT
- Limba engleza obligatorie


DESCRIEREA FIRMEI

Distribuitor al multor marci de renume mondial, cu retea de distributie ce cuprinde peste 1000 de dealeri pe tot teritoriul tarii, ProCA Romania este unul din principalii jucatori pe piata distributiei IT din Romania.
Formula succesului ProCA se bazeaza pe relatii sincere si de lunga durata cu partenerii din tara si strainatate.
Oferim clientilor produse de calitate la preturi foarte bune. Livrarea produselor rapid, din stoc, cu garantii de lunga durata, service in garatie si postgarantie, dar si maleabilitate foarte mare in relatia cu toti clientii nostri, intelegere a pietei si adaptare rapida la cerintele fiecarui client.
Politica ¿all in one shop stop¿ ProCA a dus-o chiar mai departe oferind partenerilor sai si livrare ¿door to door¿ a intregii game de produse, de la memorii si procesoare, placi de baza, placi video, pana la monitoare CRT si TFT, proiectoare sau software.
Toate produsele de care poate avea nevoie un partener local, le poate gasi la ProCA.
In paralel cu distributia componentelor IT, ProCA Romania a reusit sa impuna propria marca de computere: Brave. Marca inregitrata international, vanduta in Cehia, Slovacia si Romania. 2004 fiind un an foarte bun pentru marca Brave, fiind vandute in Romania mai mult de 12.000 de calculatoare cu acest nume, avand o crestere de 33% fata de 2003 cand s-au vandut 8.000 de PC-uri. Aceste PC-uri fiind asamblate si testate pe liniile de productie ProCA. Sistemele sunt gandite pentru utilizari multiple: office, proiectare, games, servere dar si o gama speciala de notebook-uri pentru cei care au nevoie de mobilitate.