Job expirat
* Organizeaza, coordoneaza si controleaza activitatea punctelor de alimentatie publica (restaurante)
* Supervizarea activitatii persoanelor din subordine;
* Verificarea periodica a nivelului calitatii serviciilor prestate de unitatile de alimentatie publica;
* Verificarea stocurilor de alimente, bauturi si alte materiale specifice activitatii, a calitatii si integritatii acestora;
* Propune masuri de imbunatatire a serviciilor precum si modalitati de atingere a nivelului de profit negociat cu Directorul General;
* Raspunde de angajarea si formarea intreg personalului punctelor de alimentatie publica;
* Propune recompensarea / sanctionarea personalului din subordine;
* Orice alte activitati legate de o buna si eficienta functionare a centrelor de profit.
* Absolvent studii superioare;
* Experienta minim 3 ani IN MANAGEMENTUL UNUI LANT DE RESTAURANTE;
* Cunostinte de limba engleza la nivel mediu;
* Cunostinte bune de operare PC: Ms.Office;
Restaurantul "LA PLĂCINTE" vă pune la dispoziţie un meniu atractiv, cu bucate tradiţionale moldoveneşti şi minunatele plăcinte şi învârtite cu diverse umpluturi.