Manager raion nonalimentar

SC Romania Hypermarche SA

30-06-2022 | EXPIRA LA 22-07-2022

Job suspendat de companie

RESPONSABILITATI

Iti plac provocarile si esti dornic sa inveti lucruri noi? Atunci vino in echipa noastra din Cora Pantelimon!


CERINTE

Ce ai de facut: gestionezi imaginea comerciala a raionului (prezenta produse, preturi, termene, implantari, etc), asiguri o gestiune corecta a stocurilor pentru produsele din raionul tau (propuneri comenzi, inventare, prevenire pierderi, etc), coordonezi si organizezi echipa pe perimetrul tau, informezi si asiguri suport clientilor.


BENEFICII OFERITE

Iti oferim: un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI.

Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor! Trimite-ti CV-ul la: recrutare@cora.ro sau suna la 0758.013.417!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!