Manager Proiecte B2B

UPC Romania S.A.

03-12-2012 | EXPIRA LA 01-01-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Se asigura ca Activitatile Corpului Tehnic relationate la Clientii de Business se desfasoara la standardele de calitate agreate.
Se asigura ca Procesele Interne ce guverneaza aceste activitati sunt eficiente si imbunatatite permanent.
Se asigura ca Solutiile Tehnice oferite si/sau implementate pentru a oferi servicii UPC acestor categorii de clienti sunt eficiente si pot asigura nivelul de calitate a serviciilor solicitat si agreat cu clientii.
Reprezinta Punctul Unic de Contact al Corpului Tehnic in relatia cu Departamentul Comercial pentru toate activitatile desfasurate de corpul tehnic pentru Clientii B2B.
Reprezinta Corpul Tehnic al UPC Romania in relatia directa cu aceste Categorii de Clienti. Participa alaturi de Managerul de Cont Client din Departamentul Comercial la intalnirile directe cu acesti Clienti, ori de cate ori este nevoie.
Intocmeste Raspunsul Corpului Tehnic la Caietele de Sarcini din licitatiile de achizitionare de noi Clienti B2B.
Face recomandari catre Managementul Corpului Tehnic privitoare la Strategiile de Dezvoltare a Retelei UPC si Tehnologiilor folosite pentru oferirea de noi servicii catre Clientii de B2B.
Face recomandari privitoare la Re-Organizarea Activitatilor Interne relationate la acesti clienti.
Participa in procesul decizional al Corpului Tehnic privitor la toate deciziile cu impact asupra clientilor de Business.


CERINTE

Studii superioare in domeniul Tehnologiei si Comunicatiilor sau echivalent
Studii tehnice specifice si certificari minime in tehnologii IP (minim CCNP)
Experienta relevanta de minim 5 ani in consultanta tehnica, design (creare de solutii personalizate pentru servicii integrate), suport pentru serviciile integrate precum si in coordonarea de proiecte pentru clientii B2B
Foarte bune abilitati de Coordonare de Proiecte cu impact in Business
Foarte bune abilitati de tip consultant tehnic, necesita o cunoastere foarte buna a tehnologiilor de IP (i.e. Routing, Switching, MPLS), servicii de voce si ISP si in general servicii de telecomunicatii integrate.
Foarte bune abilitati interpersonale si de comunicare.
Abilitate de a lucra de a livra rezultate intr-un mod partial nesupravegheat (self management).
Spirit de echipa, orientare spre performanta.


DESCRIEREA FIRMEI

UPC este una dintre cele mai dinamice companii multinationale din industria de comunicatii prin cablu din Romania. UPC face parte din Liberty Global, Inc. (LGI), unul dintre liderii mondiali in furnizarea de servicii de televiziune, voce si date, cu operatiuni in 16 tari, 10 dintre acestea din Europa. Prezenta in Romania inca din 1992, UPC este pregatita sa ofere servicii moderne in banda larga la nivel national: televiziune analogica si digitala, internet de mare viteza, servicii competitive de telefonie digitala.