Manager Consumer Marketing

GVA Grimley Outlet Services

02-08-2008 | EXPIRA LA 08-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Se refera la functia de director de marketing al Outlet Centre. Directorul de marketing va fi responsabil cu atragerea vizitatorilor catre Outlet Centre prin intermediul agentiilor de publicitate si de PR, precum si cu masurarea rezultatelor. Directorul de marketing va face parte din echipa de management central, care isi va desfasura activitatea in cadrul Outlet Centre, aflat in constructie in cartierul Militari, vizavi de Carrefour.


CERINTE

- 5 ani experienta in marketing-ul bunurilor si serviciilor de larg consum, de preferat asociat cu un mediu de retail.
- sa inteleaga cererile si dinamica implicate in prezentarea unei propuneri de retail ce va scoate in evidenta calitatile unui brand, atunci cand va fi vorba de marci sportive si de haine cunoscute in intreaga lume.
- Capacitatea de a lucra cu managerii si personalul magazinelor pentru a crea o locatie atractiva pentru toti rezidenti din Bucuresti, dar si pentru turisti, pe toata durata anului.
- Capacitatea de a lucra sub presiune in cadrul unei echipe mici de manageri dedicati pentru a construi, livra si mai ales a aduce pe primul loc in inima consumatorilor un nou brand de retail de succes.
- Capacitatea de a coordona si de a motiva furnizorii de marketing, agentii de media, de creatie si de PR la standarde internationale.


BENEFICII OFERITE

Atat salariul cat si alte bonusuri vor fi discutate si negociate in cadrul interviului si in functie de experienta.

Candidatii trebuie sa isi trimita CV-ul in limba engleza, impreuna cu o scurta scrisoare de intentie in care sa-si rezume experienta relevanta, catre Mrs Kim McLaren of GVA Grimley Outlet Services la adresa kim.mclaren@gvagrimley.co.uk

Interviurile vor fi sustinute in Bucuresti.


DESCRIEREA FIRMEI

Din noiembrie 2008 se deschide Fashion House Outlet Center, primul Factory Outlet Center din Bucuresti, alaturandu-se altor trei Fashion House Center inaugurate in Polonia in 2004.

Acest format unic de retail, foarte popular in Statele Unite si in Europa, va avea in Bucuresti in jur de 140 magazine, zona dedicata restaurantelor si locuri de joaca pentru copii, intr-un spatiu de 28.000 de metri patrati.

Pentru a vedea cum arata Fashion House Outlet Center in Polonia, vizitati site-ul www.fashionhouse.pl

GVA Grimley Servicii Outlet, cu sediul in Londra, este operatorul specialist al Centre Outlet care va conduce acest nou centru. Pentru a vedea cateva din cele 7 proiecte in care au fost implicati cei de la GVA, vizitati www.gvagrimley.co.uk/outletservices.

In acest moment, cautam sa recrutam echipa de management a Fashion House Outlet Centre, localizat in zona de retail a West Park, autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, la Km 13. Toate pozitiile de management necesita buna cunoastere a limbii engleze (scris si vorbit), lucrul direct cu echipa de dezvoltatori si chiriasi ai centrului.

Pentru echipa noastra locala mica dar plina de dinamism, cautam:
Manager Consumer Marketing