Maistru Croitor

Studiourile Media PRO

30-11-2008 | EXPIRA LA 06-12-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Coordonarea realizarii programului de productie (constructie tipar, croit, urmarirea executiei, probe, eventuale corecturi, CTC.);
Realizarea programului de productie, pe sortimente si la termenele stabilite;
Organizarea fiecarui loc de munca si pregatirea conditiilor de fabricatie;
Realizarea tiparului dupa schita sau model, incadrarea si croirea produsului;
Stabilirea consumurilor de materii prime si furnituri pe produs/lot;
Stabilirea timpilor de executie pe etape;
Organizarea aprovizionarii pe fiecare loc de munca cu materii prime, materiale si semifabricate si asigurarea cu desene, fise tehnologice si alte documentatii tehnice, precum si cu dispozitivele necesare executarii si verificarii lucrarilor, operatiilor, produselor si serviciilor;
Folosirea completa a capacitatilor de productie, utilizarea cu randament maxim a utilajelor, masinilor si instalatiilor, prevenirea si eliminarea intreruperilor sau deficientelor in functionarea acestora.


CERINTE

Studii medii;
Experienta in domeniu minim 5 ani;
Cunoasterea unei limbi straine, facultativ;
Calitati excelente de comunicare;
Persoana eficienta, responsabila si adaptabila.


DESCRIEREA FIRMEI

MediaPro Studios este cel mai mare furnizor de facilitati si servicii pentru productia de entertainment din Romania (cinema, televiziune, productie publicitara video, evenimente) si una dintre cele mai importante destinatii din Estul Europei pentru casele de productie din intreaga lume. MediaPro Studios si MediaPro Pictures, operatorul sau de business, fac parte din Grupul MediaPro, cel mai mare consortiu media din Romania.

De la infiintare si pana astazi, pe platourile de la Buftea au fost turnate peste 600 de filme, atat productii romanesti, cat si internationale.