Maistru auto

SC Autogara Internationala Rahova SA

15-05-2010 | EXPIRA LA 21-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

-


CERINTE

- STUDII MEDII / SUPERIOARE TEHNICE
- EXPERIENTA IN DOMENIU MINIM 3 ANI
- CUNOSTINTE OPERARE PC: OFFICE


DESCRIEREA FIRMEI

Societate comerciala ce are ca obiect de activitate transportul international, interjudetean si judetean de persoane, inchirieri de autocare si microbuze spre orice destinatie, sub sloganul:
IEFTIN, RAPID, CONFORTABIL.
A.I.R. are implementat un sistem de management al calitatii ISO 9001:2001 neinregistrandu-se pana in prezent evenimente rutiere deosebite.
Gradul de confort a crescut in ultimii ani, cand societatea a mai achizitionat 7 autocare MERCEDES, 14 autobuze IRIBUS, 6 autobuze CROSSWAY, destinate transportului intern de calatori. Pe parcursul anului 2002 au fost alocate fondurile necesare modernizarii vechii autogari din zona Rahova, ce a inclus o refacere integrala a zonei peroanelor. In 2004 a fost achizitionata si vechea Autogara de la Alexandria, care in perioada 2007 - 2008 a suferit ample lucrari de modernizare care au vizat in primul rand oferirea unor servicii calitativ superioare calatorilor. Pe zi ce trece, utilizatorii serviciilor noastre se conving tot mai mult ca grija fata de acestia ocupa un loc esential in politica firmei.
Membrii ai Holdingului ATLASSIB, oferim clientilor nostri transport de calitate catre: Italia, Spania, Grecia, Germania, Franta, Suedia, Marea Britanie, Olanda, Austria, Elvetia, Portugalia si alte destinatii.