Maestru/maestra a cuvintelor - vanzari Internet & relatii clientii

Premium Telecom SRL

02-08-2013 | EXPIRA LA 05-08-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam o persoana FOARTE SERIOASA si ORGANIZATA (pentru ca noi suntem foarte ocupati si cateodata dezorganizati - deci nu avem nevoie de un angajat-problema ci o rezolvare a unor probleme).

Postul implica:
-relatia cu clientii actuali - doar parte comerciala. Primit si rezolvat diverse solicitari, sunat pentru oferte noi, etc
-relatia cu clientii noi - mers la sediul lor/acasa la ei, semnat contracte, trimis oferte, urmarita situatia solicitarilor pentru solutionarea lor
-supervizarea promovarii pe teren (flyere, postere, etc) -
-FOARTE IMPORTAT - relatia cu administratiile de locatari (blocuri) - semnarea de contracte pentru accesul in blocuri noi / cele existente, pastrata evidenta contractelor/corespondentei cu acestia.
- va implica deplasarea pe teren / mersul pe jos. Nu stim cat inca, dar nu atat de putin incat jobul sa se potriveasca persoanei care vine in tocuri / pantofi+costum la birou.


CERINTE

Postul este ceva nou pentru noi, deci cu putina experienta in vanzari, cunostinte despre Internet si organizare(repetam, poate nu s-a retinut din prima : foarte importanta organizarea), suntem convinsi ca putem lucra grozav impreuna si ca vom avea parte numai de succese si succesuri.

Se cauta persoana tanara, PLACUTA (genul pe care o accepta din prima mama iubitului / tatal iubitei) baiat sau fata (dar daca esti fata si nu ai lucrat inainte la o firma de Internet, nu credem ca te vei descurca, n-avem timp sa te invatam de la 0, deci aplica doar daca in CV apare ceva elocvent legat de lucrat la "o firma de net").

Nici nu are rost sa specificam: office, e-mail ( inclusiv pricepere in a folosi "Reply to all").

RABDARE, pentru ca unele persoane cu care vei interactiona (administratori de bloc) te vor exaspera. Dar le venim noi de hac, atata timp cat nu te iei la bataie cu ei! Ceea ce am prefera sa nu se intample.

Persoana cu pretentii materiale rezonabile, nu cautam director de vanzari, ci un junior / mid-level de companie mica.


BENEFICII OFERITE

Forma de angajare legala.
Posibilitatea de a stabili niste comisioane interesante dupa ce dovedesti ca esti angajatul/angajata ideala.
Posibilitatea de a angaja o echipa in subordinea ta, idem, daca reiese ca esti cine trebuie pentru noi.
Lucrul intr-o echipa simpatica. Genul care posteaza anunturi de angajare simpatice. (sau penibile)


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizor de servicii Internet.