Macelar si brutar

SC Romania Hypermarche SA

30-06-2022 | EXPIRA LA 16-07-2022

Job suspendat de companie

RESPONSABILITATI

Haide in echipa din magazinul Cora Pantelimon!
Daca iti place sa pregatesti sau sa lucrezi cu produsele proaspete, vino alaturi de noi si ajuta-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi!


CERINTE

Avem nevoie de tine sa prepari produsele proaspete din sortimentatie, respectand retetele, sa asiguri respectarea normelor de igiena, sa verifici produsele din punct de vedere calitativ si cantitativ si sa asiguri necesarul pentru productie. Experienta reprezinta un avantaj!


BENEFICII OFERITE

Iti oferim: un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI.

Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0757.094.291. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!