Lucratori logistica A1 Km 13

Gel Logistic Staffing

19-01-2018 | EXPIRA LA 02-02-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Incarcarea descarcarea, manipularea, depozitarea si inventarierea paletilor in interiorul si in exteriorul depozitului si asigurarea necesarului de paleti pentru infolierea produselor finite, pentru a fi transportate catre clienti.


CERINTE

Punem mare pret pe atentie sporita la detalii, seriozitate si punctualitate, pentru ca oferim acelasi lucru.


BENEFICII OFERITE

Contract de munca, program full time, 8 ore/zi cu 1 ora pauza de masa, in intervalul luni-vineri (ocazional sambata), in intervalul orar 07:00 – 15:00.

Transport asigurat de la Statia de Metrou Pacii.

Salariu fix 1100 lei net, la care se adauga 300 lei bonus de productivitate, tichete de masa (9.57 lei/tichet), sesiuni de pregatire si de perfectionare la locul de munca si posibilitatea de promovare.

Daca este de interes sau cunoasteti persoane in cautare activa a unui loc de munca sau care cauta o noua oportunitate de dezvoltare profesionala, asteptam cu interes aplicatiile voastre pe acest site, spunandu-ne numele, orasul de domiciliu si numarul de telefon la care va putem contacta.

Succes!


DESCRIEREA FIRMEI

Créé en 2010 près de Lyon, GEL Groupe est devenu en quelques années le spécialiste des services innovants dans le secteur des ressources humaines grâce à 4 dispositifs principaux : GEL, Equip’, Jobweb et Flexicurity.

http://www.gelgroupe.com/