Lucrator pregatire comenzi online

SC Romania Hypermarche SA

30-06-2022 | EXPIRA LA 06-07-2022

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti responsabil si atent la detalii? Alatura-te echipei din magazinul Cora Lujerului!


CERINTE

Pregatesti produsele in acord cu comenzile realizate online de client, verifici si te asiguri de calitatea si cantitatea produselor din comanda, asiguri depozitarea adecvata a comenzilor, completezi si gestionezi documentele aferente comenzilor, tii legatura cu clientii pentru gestionarea comenzilor online.


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI.

Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0374125595. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!