Lucrator polivalent – Cora Urban

SC Romania Hypermarche SA

22-10-2021 | EXPIRA LA 11-11-2021

RESPONSABILITATI

Cora cauta colegi aflati la inceput de cariera, motivati sa se dezvolte intr-un mediu competitiv intr-unul din magazinele noastre din: B-dul. Ion Mihalache, nr. 40, Calea Mosilor, nr 284 sau Str. Lanariei, nr.90!


CERINTE

Ce ai de facut : te asiguri de prezenta si semnalizarea produselor la raft, incasezi contravaloarea produselor, inchizi si/sau deschizi magazinul pe schimbul tau.


BENEFICII OFERITE

Iti oferim:
Contract de munca pe perioada nedeterminata, program de lucru in schimburi, 8 ore/zi, 5 zile / saptamana (inclusiv in weekend-uri), formare profesionala la locul de munca, prime variabile, posibilitatea obtinerii unui bonus de performanta.

Postul este disponibil in locatiile din: B-dul. Ion Mihalache, nr. 40, Calea Mosilor, nr 284 si Str. Lanariei, nr.90 !!
Haide in echipa noastra! Trimite-ti CV-ul la: recrutare@cora.ro sau suna la 0758.013.417!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!