Kinetoterapeut

Asociatia Help Autism

18-05-2015 | EXPIRA LA 17-06-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Stabileste impreuna cu medicul planul de tratament specific copiilor cu tulburare de spectru autist;
Respecta programul de lucru, locul şi modul de desfăşurare în vederea educării sau reeducării unor deficienţe psihomotorii;
Utilizează tehnici, exerciţii si procedee conform conduitei terapeutice şi obiectivelor fixate;
Evaluează şi reevaluează în timp progresele făcute de copii dupa planul stabilit de medic;
Transmite programul de kinetoterapie care este urmat acasă de copii şi instruieşte parintii sau persoanele implicate în îngrijirea copiilor în aplicarea acelui program;
Completează permanent în fişa de recuperare kinetică toate procedurile utilizate in vederea atingerii obiectivelor specifice;


CERINTE

Studii superioare specifice de lunga durata;
Aviz de libera practica
Experienta minim 1 an
Persoana dinamica, perseverenta cu spirit de echipa
Spirit organizatoric, initiativa, loialitate
Buna relationare cu copiii cu tulburare de spectru autist cat si cu parintii acestora


BENEFICII OFERITE

Oportunitatea de a lucra intr-un mediu curat, profesionist si de a face parte dintr-o echipa de valoare
Oportunitatati de dezvoltare profesionala prin participare la traininguri de specialitate


Asociația Help Autism in parteneriat cu Institutul de Analiză Aplicată a Comportamentului din Norvegia, Spitalul de Psihiatrie TITA "Dr. Constantin Gorgos" si Liga Romană pentru Sănătate Mintală lansează proiectul "Imbunătățirea serviciilor de diagnostic, evaluare și recuperare pentru copiii cu TSA", finanţat prin granturile SEE 2009 - 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania, cu o durată de 12 luni.
Obiectivul principal al proiectului constă in creșterea accesibilității la serviciile de recuperare in vederea integrării in societate a copiilor cu tulburare de spectru autist (TSA), prin dezvoltarea de servicii conexe actului medical, introducerea in evaluare și programe terapeutice de recuperare a 100 de copii, atat din București cat și din țară, și reducerea riscurilor de excluziune socială a familiilor lor, prin dezvoltarea de programe de consiliere psihologică și sprijin.


DESCRIEREA FIRMEI

Asociația Help Autism a fost înființată în 2010 pornind de la o poveste personală, aceea a unui baiețel închis în lumea lui, și s-a dezvoltat continuu în sprijinul familiilor copiilor cu autism din România. Și-a asumat responsabilitatea în continua creștere a gradului de conștientizare a autismului în rândul populației, susținerea permanentă a programelor de diagnostic precoce, chiar de la vârsta de 1 an, și a programelor de intervenție în autism.
Asociația luptă alături de organismele de protecție a copilului, educație și sănătate, atât de stat cât și private, creând un nucleu multidisciplinar în recuperarea cât mai multor copii și în includerea lor educațională și socială, pentru pregătirea adulților de mâine.
Asociatia derulează în acest moment un proiect pe fonduri europene Posdru, Axa prioritară 6 Promovarea incluziunii sociale, DMI 6.1 Dezvoltarea economiei sociale.