Key Account

Point Max

24-05-2013 | EXPIRA LA 24-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Lucram in domeniul publicitatii, ceea ce inseamna dimineti agitate, cafea tare ca sa poti tine ritmul, sedinte de brainstorming, de vanzari si productie, dupa-amiezi si mai agitate, joc in echipa, o avalansa de informatii si solicitari in care nimeresti parca deodata, deadlineuri, de cele mai multe ori absolut haotice, intrebari nebunesti si dorinte din cele mai iesite din comun si randuri nenumarate de negocieri.

Daca ai citit pana aici inseamna ca nu te sperii usor J. Ca esti o persoana dinamica, deschisa la nou, foarte buna in relationarea si in contactul direct cu oamenii, careia nu ii plac lucrurile banale, cu abilitati bune in negociere si nu in ultimul rand pregatita sa se distreze si sa faca toate aceste lucruri cu zambetul pe buze.


CERINTE

Am vrea sa ne marim echipa cu un nou membru, care stie sa faca diferenta intre DTP si creatie, stie ca exista mai multe tipuri de hartie in afara celei de copiator si face diferenta intre un flyer si un pliant.
Noul nostru coleg sau noua noastra colega trebuie sa inteleaga proiectele de marketing ale companiilor medii si mari si sa fie capbil/a sa le poata oferi acestora solutii in situatii neprevazute.

Vestea buna este ca nu treci singur prin toate astea. Suntem o echipa tanara (credem ca pisica e cel mai varstnic membru) si vesela. Unii suntem mai tehnici, altii mai creativi, dar cel mai important este ca toti ne dorim acelasi lucru: sa ne depasim limitele.


DESCRIEREA FIRMEI

Casa de creatie si productie tipografica

Anul 2005 a fost primul an de cultura a excelentei. Pana acum am adunat 7. Conceptul nostru de casa de creatie si productie tipografica a schimbat viziunea multor companii care ne onoreaza ca si clienti.

Daca pana in acel moment productia tipografica era atribuita exclusiv tipografiilor, iar partea de creatie agentiilor de publicitate, noi am reusit sa reunim aceste servicii sub conceptul de casa de creatie si productie tipografica.

Rezolvam problemele care apar intre conceptul proiectului si rezultatul final, ascultam cu mare atentie solicitarile clientului, cunoastem si respectam valorile clientilor nostri, suntem proactivi si venim cu solutii, suntem competitivi si intotdeauna dispusi sa facem eforturi suplimentare cand conditiile o cer.

Cifre cu dichis: anual, onoram aproximativ 2000-2500 de comenzi, 99% din clienti se declara multumiti sau incantati de serviciile noastre, 70% din clienti ne-au recomandat cel putin odata.