JURIST

COCOR SA

27-05-2009 | EXPIRA LA 26-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Atributii:

1.Colaboreaza la intocmirea hotararilor, regulamentelor, ordinelor, instructiunilor si a altor acte elaborate de societate
2.Avizeaza la cererea conducerii societatii proiectele de contract intocmite de alte societati care sunt in legatura cu atributiile si activitatea SC COCOR SA.
3.Avizeaza la cererea conducerii societatii orice documente care pot angaja raspunderea patrimoniala a societatii.
4.Intocmeste proiectele de contracte impreuna cu compartimentele functionale sau proiectele oricaror acte cu caracter juridic in lagatura cu activitatea societatii.
5.Intocmeste impreuna cu compartimentul financiar contabil deciziile de imputare.
6.Reprezenta societatea in fata instantelor de judecata si a organelor competente sa rezolve litigii intre societati in cazul cand unitatea nu se prezinta prin conducatorul ei.
7.Da avizul cu privire la legalitatea actelor elaborate de societate
8.Urmareste dispozitiile normative si semnaleaza organelor de conducere sarcinile ce revin societatii.
9.Tine evidenta proceselor si litigiilor in curs in care societatea este parte si urmareste obtinerea titlurilor executorii pentru creantele societatii.
10.Comunica compartimentului financiar-contabil titlurile executorii obtinute.
11.Urmareste impreuna cu compartimentul financiar contabil modul de executare silita a creantelor.
12.Avizeaza pentru legalitatea proceselor-verbale de insolvabilitate a debitelor, intocmite de compartimentul financiar-contabil.
13.In baza unei delegatii speciale data de conducatorul societatii poate fixa pretentiile, renunta la pretentii, poate da raspunsuri la interogatorii (in toate cazurile cu consultarea compartimentelor functionale interesate)
14.Participa la formularea obiectiunilor precontractuale, daca se pun in discutie probleme de drept.
15.Participa la convocarile de conciliere formulate de societate sau de terti.
16.Respecta regulamentul de Ordine interioara.

6. Limite de competenta
1.Intocmeste, semneaza si prezinta conducerii societatii documentele (acte instanta, delegatii de reprezentare, contracte economice, plangeri s,a) in conformitate cu prevederile legale in vigoare si interesele societatii.
2.Nu poate angaja raspunderea societatii decat in limita mandatului pe care i-l da conducerea acesteia.

7. Responsabilitati
a. Raspunde in fata conducerii societatii de activitatea desfasurata, de modul de indeplinire a mandatului, in raport cu tertii si de intocmirea corecta, in concordanta cu prevederile legale a inscrisurilor vizate ce angajaza societatea sau patrimoniul societatii.
b. In cazul refuzului vizei juridice pe un document, va motiva in scris refuzul specificand normele juridice incalcate si consecintele ce decurg din incalcarea acestor norme asupra intereselor societatii.


CERINTE

Cel putin TREI ANI de experienta in domeniul juridic.
Cunoastere temeinica a legislatiei in domeniu ESTE IMPERATIVA, va rugam insistent:
NU APLICATI DACA NU CUNOASTETI LEGISLATIA SI DACA NU SUNTETI UN BUN PRACTICIAN AL DREPTULUI !
Abilitati de management, bun coordonator.


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial motivant


DESCRIEREA FIRMEI

Cocor SA (www.cocor.ro) este o companie publica listata la Bursa de Valori Bucuresti (simbol: COCR) cu o capitalizare de 35 mln euro, care a inregistrat o apreciere a actiunilor de 300% in ultimii 3 ani si un profit EBITDA de 3 mln euro in 2007, cu 15% mai mare decat cel obtinut in 2006.

Grupul Cocor detine, pe litoralul romanesc al Marii Negre, in statiunea Neptun- Olimp, COCOR SPA HOTEL 4* (www.cocorspahotel.ro), Hotel Ovidiu 2*, Centrul de Sanatate COCOR SPA(www.cocorspa.ro), precum si VISION CLUB (www.visionclub.ro)

Prin intermediul Cocor MediaChannel (www.cocormediachannel.ro), Grupul de companii COCOR SA a inaugurat cea mai mare instalatie de leduri desfasurata pe o singura cladire (500mp) din Europa continentala (a doua in UE dupa Piccadilly Circus din Londra, 660 mp).

Investitiile majore in Cocor Media Channel si in fostul magazin Cocor aflat la km 0 al Bucurestiului, vor transforma Cocor Luxury Store (www.cocorluxurystore.ro) intr-un centru comercial exclusivist, unul dintre cele mai de succes din Europa.

Alte companii aflate in portofoliul Cocor SA sunt Comturist SA (www.comturist.ro) si agentia de turism COCOR TRAVEL (www.cocortravel.ro).