Junior Recruiter

SC PROMED SYSTEM SRL

18-01-2022 | EXPIRA LA 20-01-2022

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ti-ai dori un job în care TU sa fii cel/cea care tine interviurile de angajare? Ai ajuns la anunțul potrivit. Cautam un nou coleg in echipa HR a companiei care sa învețe de la noi, de la zero, tainele recrutarii. Intr-un an te vom face un foarte bun specialist in recrutare.

Chiar dacă e un job entry level, cu un salariu mai modest, te asiguram ca vei avea o super echipa, cea mai buna pregătire on the job, suport si înțelegere pe parcursul etapelor de invatare, flexibilitate și instrumente moderne de lucru, si un plan de cariera bine pus la punct.

Ce vei face? Pe scurt, interviuri. Mai clar, vei face toți pașii proceselor de recrutare mai ușoare din companie, începând cu postarea anunturilor de recrutare, selecția CV-urilor, programarea candidaților, updatarea bazei de date, interviuri, feedback-uri pentru candidati, ofertarea candidaților selectați si urmărirea pașilor de angajare/integrare a noilor noștri colegi. Asiguram formare.

Daca suna tentant, asteptam sa aplici, scriindu-ne in cadrul secțiunii de întrebări de ce iti dorești acest job! Impresioneaza-ne si te asiguram ca te vom impresiona la rândul nostru!


CERINTE

Cu ce trebuie sa vii tu?

- entuziasm. Mult entuziasm!!!

- bună cunoastere a limbii engleze;

- inteligenta sociala, empatie dar și obiectivism;

- cunostinte bune de lucru pe PC / tableta / smartphone: operare rapida, un pic de Excel, un pic de PowerPoint, Word;

- foarte bune abilitati de comunicare (fara greșeli de gramatica, cu un vocabular bogat, fluenta in exprimare, abilitatea de a te exprima concis). Sa fie clar, asta chiar e un criteriu eliminatoriu!

- studii superioare terminate sau in curs, dar care sa iti permită un job full time;


DESCRIEREA FIRMEI

Rețea Medicală Wellborn este formată din spitale, clinici și centre de excelență in Bucuresti si Targoviste, un brand Românesc care funcționează de peste 20 de ani.
Respectând toate aceste valori, Rețeaua Medicală Wellborn răspunde nevoilor pacienților săi printr-o echipă de medici ultraspecializați în cele mai importante departamente, prin dotări la standarde europene și prin capacitatea de a trata și de a monitoriza pacientul în condiții optime.

Cele doua spitale ale Retelei Medicale Wellborn din Bucuresti dispun de aparatura de ultima generatie, atat salile de interventii cat si cele doua laboratoare de embriologie!
In plus, suntem singura Retea Medicala care are in componenta doua Centre de Reproducere Umana Asistata!

Te invitam sa ne cunosti mai bine vizitand:
- site-ul companiei: www.wellborn.ro
- pagina de Linkedin: https://www.linkedin.com/company/reteaua-medicala-wellborn/
- pagina de Facebook: https://www.facebook.com/WellbornRomania

Daca esti interesat(a) de unul dintre posturile disponibile in companie, asteptam cu interes CV-ul tau.