Junior Product Manager

SENIOR TECH S.R.L.

07-05-2007 | EXPIRA LA 13-05-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Noi, Senior Tech, recrutam pentru o companie romaneasca, unul dintre principalii funizori de produse si solutii IT&C. Compania are deja peste 10 ani pe piata si se bucura de recunoastere si stabilitate.

Descrierea pozitiei:

- Rolul tau ca Junior Product Manager va fi acela de a actiona ca interfata intre furnizori, companie si clienti referitor la gamele de produse pe care le vei gestiona precum si in procesul de elaborare, transmitere si urmarire a comenzilor.
- Vei participa alaturi de Product Manager la analiza pozitiei pe piata a produselor aflate in responsabilitatea ta, va fi necesar sa te documentezi permanent referitor la produse similare, furnizori, competitie.
- Te vei implica in actiuni de promovare a gamelor de produse sub indrumarea Product Managerului.

Responsabilitatile postului vor fi din ce in ce tot mai dinamice, ne dorim ca angajatul sa devina Product Manager in cel mai scurt timp.


CERINTE

- Studii universitare, preferabil in Stiinte Economice (Comert, Marketing, Cibernetica) sau Politehnice (Electronica-Telecomunicatii, Automatica)
- Minim 6 luni de experienta intr-o activitate economica sau proiecte in cadrul facultatii.
- Cunostinte foarte bune de utilizare PC (Word, Excel, Powerpoint)
- Cunostinte foarte bune de limba engleza
- Abilitati de comunicare si prezentare
- Orientare catre client


BENEFICII OFERITE

Pachetul salarial este competitiv si include oportunitati de dezvoltare a carierei si training.


DESCRIEREA FIRMEI

Serviciile Senior Tech de recrutare si executive search sunt orientate preponderent asupra pietei IT.
Avantajul echipei noastre este imbinarea dintre background-ul tehnic si experienta in activitatea de recrutare. Acesta rezulta in capacitatea de a intelege specificul cerintelor pe care companiile le au si ca urmare, prezentarea unor candidati care respecta criteriile tehnice.
La randul lor, candidatii pot prezenta in detaliu realizarile lor tehnice, pentru ca acestea vor fi intelese si receptionate cu acuratete.
Baza noastra de date cumuleaza un numar mare de specialisti si si-a conturat amplitudinea atat datorita muncii de cautare directa desfasurata de fiecare membru al echipei, precum si datorita mentinerii si inoirii permanente a contactelor noastre.
La cerere, raspundem si cerintelor speciale ale companiilor pentru acoperirea unor nevoi de recrutare din alte domenii, ca de exemplu: management, inginerie, farmaceutic, resurse umane, marketing, etc.
www.senior.ro