Junior Photographer

Matematika Media

11-06-2013 | EXPIRA LA 13-06-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

– Vei realiza fotografii de produs, în studio, de arhitectură sau alte tipuri de fotografii, în funcție de cerințele clienților companiei. Vei lucra într-un mediu unde vei avea la dispoziție tot suportul necesar, din partea unor oameni cu experiență îndelungată în domeniu.

– Vrem ca în cadrul agenției noastre să treci la următorul nivel. Alături de alți fotografi, designeri, copywriteri și un management cu o gândire inovatoare, te vei simți complet în largul tău.


CERINTE

– Avem nevoie de o persoană tânără și ambițioasă, care își dorește să evolueze puternic într-un mediu de lucru plăcut și creativ.

– Trebuie să ai cunoștințe în Adobe Lightroom si Adobe Photoshop și un portofoliu de care să fii mândru. Vrem să regăsim atenția pentru detalii și pasiunea pentru frumos în fiecare fotografie prezentată de tine.

– Atunci când aplici pentru job, nu uita să incluzi și un link către portofoliul tău. Aplicațiile care nu respectă această cerere nu vor fi analizate.


DESCRIEREA FIRMEI

Credem în simplitate, în moduri naturale de a face lucruri mari, care poate par dificile la prima vedere. În același timp, credem în sinceritate și transparență completă – un client informat este un client mulțumit.

Cu aceste principii la bază, vrem să oferim imaginea perfectă tuturor, într-un mediu profesionist, la un preț accesibil oricui.