Junior .Net Developer

Senior Software

12-09-2012 | EXPIRA LA 12-10-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Dezvoltare si mentenanta in cadrul diviziei de dezvoltare SeniorERP;
- Asigurarea ca dezvoltarile sunt corect integrate in procesul de release si source code control (conform standardelor interne);
- Urmarirea ca dezvoltarile sa respecte standardele interne si ca sunt documentate corespunzator.


CERINTE

Vrei sa faci parte dintr-o echipa tanara, sa ai acces la informatii, cursuri si certificari? Ti-ar placea ca mediul de lucru de fie unul competitiv?
Stim ca la baza succesului nostru se afla munca, ideile si pasiunile angajatilor nostri. De aceea noi incercam sa ii gasim pe cei mai buni oameni in domeniu si sa le asiguram dezvoltarea.
Daca vrei sa ni te alaturi, aplica acum!


- 1-2 ani experienta intr-o pozitie similara;
- Studii superioare in Informatica /Cibernetica /Matematica;
- Cunostinte de dezvoltare de aplicatii folosind tehnologii Microsoft;
- Cunostinte de programare .Net(C #);
- Cunostinte de lucru cu baze de date(MS SQL Server), programare baze de date;
- Pasiune pentru dezvoltare software, integrarea solutiilor gasite in produsele proprii.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata.

Filozofia Senior Software:
Obiectivul nostru este sa transpunem inovatia tehnologica si know-how-ul acumulat in sisteme informatice specializate, destinate managementului afacerilor.

Tehnologia de ultima generatie ne ajuta sa livram sisteme scalabile, competitive si flexibile, care sustin atingerea obiectivelor strategice ale clientilor nostri.

Specializarea ne ajuta sa cream solutii informatice in care clientii se regasesc natural, usor de implementat si intutive pentru utilizatorul final;

Know-how-ul acumulat prin investitii permanente in dezvoltarea profesionala a specialistilor nostri ne ajuta sa oferim clientilor solutii proactive ; capitalul uman este cel care ne recomanda pentru parteneriate de succes, verificate in timp, cu fiecare client in parte.

Viziunea Senior Software este de a oferi cele mai inovative sisteme informatice, care sa constituie o platforma sigura de sutinere a deciziilor cheie in afaceri: analiza, decizie, control si optimizare.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati www.seniorsoftware.ro; www.seniorERP.ro
Adresa de contact: jobs@seniorsoftware.ro