Junior Marketing Specialist

GEALAN Romania

08-04-2020 | EXPIRA LA 08-04-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cautam Junior marketing pe o perioada de 3 luni, part time, care sa ne ajute cu definirea strategiei de marketing, crearea si gestionarea strategiei de social media pe toate canalele sociale, monitorizarea evolutiei campaniilor (offline/online), redactarea de continut pentru canalele de promovare ale companiei si multe alte lucruri interesante.


CERINTE

- Studii superioare - Marketing;
- Cunoasterea limbii engleze - nivel avansat;


DESCRIEREA FIRMEI

GEALAN Romania este compania care a construit profilele din PVC pentru cele mai multe din usile si geamurile pe care le deschizi si inchizi zilnic. Alte produse Gealan se regasesc in rulouri, obloane, diferite accesorii pentru ferestre si usi.
Performanta reprezinta misiunea companiei GEALAN, iar scopul este cel de a-si intari pozitia de competitor pe piata producatoare de profiluri PVC. Pentru ca toate proiectele sa fie de succes, GEALAN pune accent pe consolidarea relatiilor atat cu partenerii, cat si cu angajatii sai.
GEALAN Romania este subsidiara din Romania a grupului german GEALAN Fenster Systeme GmbH, producator de profile din PVC pentru usi si ferestre cu geam termoizolator si face parte din din grupul Veka, liderul pe plan global in domeniul pietei de sisteme de ferestre din PVC, cu o cifra de afaceri de 1 miliard euro.
Din 2014 GEALAN Romania este furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei ca semn de recunoastere a calitatii produselor si serviciilor oferite.