Junior key account

ROTON

27-05-2009 | EXPIRA LA 18-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Controlul si executia activitatilor zilnice in relatia comerciala cu clientii importanti (Carrefour, Cora, Real, Auchan, Selgros, Diverta, Media Galaxy, Domo, Omv, Petrom) rapoarte si analize, indeplinirea obiectivelor de vinzari, a standardelor de mercantizare. Planificarea si negocierea promotiilor, monitorizarea concurentei.


CERINTE

- studii superioare de preferat economice,
- experienta minim 2 ani pe un post de vinzari in FMCG pe oricare din canalele: hipermarket, cash&carry, supermarket, specialisti,
- excelente abilitati de comunicare,
- foarte bune cunostinte de utilizare a calculatorului, Microsoft Office,
- cunoasterea limbii engleze.


DESCRIEREA FIRMEI

Casa de Discuri ROTON este liderul pietii muzicale romanesti.In primii 10 ani de activitate ROTON a lansat albume importante pentru discografia romaneasca sub semnatura: HOLOGRAF, IRIS, PASAREA COLIBRI, COMPACT, SEMNAL M, VOLTAJ, HI-Q, AKCENT, MORANDI, SIMPLU, SISTEM, PARAZITII, si cu riscul de a fi nedrepti multi altii. Divizia de distributie SINCRON este cea mai mare structura logistica din ramura aprovizionind peste 1000 de puncte de vinzare din toata tara si in toate marile retele comerciale, cu peste 3 milioane de CD/MC/DVD in fiecare an.SINCRON are filiale si echipe proprii de vinzari in Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj.