Junior Consilier Juridic

NCH Advisors INC

28-07-2008 | EXPIRA LA 03-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti proaspat absolvent(a) al unei universitati de profil (constituie avantaj important Universitatea de Drept) si iti doresti sa faci primul pas in cariera ta juridica? Profita de oportunitate si vino sa parcurgi etapele procesului nostru de recrutare! In acelasi timp, ca de la coleg la coleg, te avertizez ca vei face:

-operatiuni pe Legea 31 si Legea 10 (cu accent special pe fuziuni/majorari/divizari de capital si AGA);
- inregistrari Registru Comertului (50% din timpul alocat jobului)
-redactare si/sau avizare de contracte comerciale;

Iti oferim ocazia de a invata si creste alaturi de o echipa unita si performanta! In timp (aproxiamtiv 1 an), in functie doar de tine, vei putea face consultanta generala pentru societatile din Grup (drept comercial, legislatie fiscala, dreptul muncii si legislatia mediului, achizitii, investitii, exituri, procese).


CERINTE

Ne dorim, absolut obligatoriu, ca tu, sa:

- fii absolvent al unei universitati de profil (dupa cum iti spuneam, constituie avantaj important Universitatea de Drept);
- ai experienta de 3-6 luni in domeniul juridic;
- cunosti Legea 31 si Legea 10;
- ai cunostinte de operare pc (constituie avantaj experienta intr-un program legislativ);
- ai cunostinte de limba engleza (avantaj - nivel avansat);


BENEFICII OFERITE

Nu-ti vom oferi un "salariu de milioane", insa fii sigur ca vei avea oportunitatea de a invata.... precum si sansa unui prim pas in cariera ta.


DESCRIEREA FIRMEI

NCH Advisors, Inc. este cel mai mare investitor de portofoliu, administrand investitiile Broadhurst Investments Limited in Romania.

New Century Holdings se afla pe piata romaneasca din anul 1994, iar in prezent administreaza participatii majoritare si minoritare la peste 300 de companii romanesti din diverse sectoare de activitate.

Portofoliul de participatii majoritare administrat de NCH Advisors, Inc. in Romania acopera o mare diversitate de domenii precum: industria alimentara (grupul Vel Pitar), real estate (retelele United Capital, Winmarkt si IMS Proprietati), banci (Libra Bank), IT/internet (Netbridge, Active Soft), productie si servicii industriale (Elpreco, Electroaparataj, Anticorosiv, Spiact, Sudarec, UMEB, Romlux).

New Century Holdings administreaza investitii in 11.000 de locuri de munca, unde isi desfasoara activitatea specialisti de prima mana din cele mai diverse profesii: inginerie, resurse umane, marketing-vanzari, finante-contabilitate, drept, management si dezvoltarea afacerilor, IT&C, project management, management operational, controlul calitatii si altele.

NCH Advisors, Inc. isi dezvolta echipa reprezentantei din Bucuresti.