Junior Broker Asigurari - Retail

Otto Broker de Asigurare SRL

17-03-2015 | EXPIRA LA 16-04-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Verifica daca ai stofa de Otto Broker, pentru o experienta valoroasa in vanzari!

Sunt un bun communicator! – Le povestesc prietenilor lucruri noi mereu, am rabdare sa le explic lucuri pe care eu le stiu si nu ma enervez daca trebuie sa le mai spun inca o data. Imi ajut prietenii cand trebuie sa ia decizii chiar daca pentru asta trebuie sa fiu rabdator si perseverent.

Sunt organizat si atent la detalii!- Stiu tot timpul cum mi-am organizat dulapul, telefonul,etc. si detaliile ramase in minte m-au ajutat sa gasesc solutii in multe situatii.

Sunt istet si ma tin de cuvant! - Stiu sa conectez informatiile, obtin ce imi doresc pentru ca spun ce vreau si ma concentrez in directia respectiva. Ma daptez la schimbare. Daca mi-am asumat un lucru il duc pana la capat.

Daca bifezi OK la cele de mai sus Te Felicitam!

Ai stofa de Otto Broker si asteptam cu nerabdare sa te cunostem si sa lucram impreuna!

Momentan avem pozitii disponibile in: Bucuresti, Brasov si Focsani.


CERINTE

Clientii nostri sunt persoane fizice, cat si cu companii mici si mijlocii, pe care trebuie sa ii ajuti sa inteleaga care sunt produsele de asigurare care le acopera cel mai bine riscul la care sunt expusi. De asemenea, pentru ca politele de asigurare sunt documente cu regim special trebuie sa fii atent cand le emiti sau reinnoiesti si sa incasezi corect primele. Nu in ultimul rand, cand clientul are o problema legata de riscul respectiv il ghidam cum sa foloseasca asigurarea pe care o detine.


BENEFICII OFERITE

1 an experienta cu noi este garantia viitorului tau in Asigurari!


DESCRIEREA FIRMEI

In caz ca nu ne cunosti inca:

Suntem in piata de brokeraj de 13 ani, constant in top 20, cu o echipa de 130 de angajati proprii, cu o medie de varsta de 26 de ani. Avem 130.000 de clienti, 2 divizii de vanzare: retail si corporate, o retea de 40 de birouri de vanzare in toata tara. Suntem parteneri Carrefour& Cora.

In afara de faptul ca ne facem treaba bine, ne place sa ne si distram! Apropos, daca vrei sa stai de vorba cu noi, saptamana viitoare ne gaseti la “ Salonul Biciletei”. Tocmai am lansat un nou produs de asigurare de biciclete!
https://www.facebook.com/CariereOttoBroker