Junior Accountant wanted / Cautam Contabil Junior

Renovatio Asset Management SRL

14-06-2016 | EXPIRA LA 16-06-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Renovatio Asset Management angajeaza!

Cautam un/o absolvent/a de facultate cu profil Economic, pasionat/a de Contabilitate, care sa stapaneasca bine lb. engleza si sa poata opera la nivel avansat in MS Office (Excel, in special).
Ne-ar face placere ca noul membru al echipei sa aiba simtul umorului, sa stie ca i se vor asigura toate mijloacele necesare pentru a-si dezvolta dorinta de succes alaturi de noi. Acesta este un post cu norma intreaga si este adecvat cuiva care si-a finalizat deja studiile.

Experienta anterioara nu este absolut necesara intrucat postul presupune supraveghere constanta din partea managerului departamentului financiar. Se cere insa autonomie a sarcinilor bazata pe spiritul asumarii responsabilitatii.

Activitatea zilnica include: inregistrare facturi intrare (SAGA software), tranzactii bancare, casa, intocmire si inregistrare deconturi, emitere facturi vanzare, cat si raportare ad-hoc.


CERINTE

Contabilul junior este o persoana motivata, pregatita sa invete toate particularitarile domeniului in care activeaza compania si sa le utilizeze. Totodata, ar trebui sa fie un bun coleg de echipa, sa poata comunica eficient indiferent de partenerul de discutie si sa livreze rezultate concrete alaturi de superiorul sau.


BENEFICII OFERITE

Odata ajuns in echipa noastra vei descoperi un mediu de lucru tanar, dinamic si plin de oportunitati. La nevoie, poti beneficia de masina de serviciu, pachet servicii medicale la Sanador, laptop.


DESCRIEREA FIRMEI

Intretinere parcuri fotovoltaice si eoliene
Renovatio Asset Management este echipa de care ai nevoie pentru a-ti mentine parcul fotovoltaic sau eolian in stare excelenta de functionare.
Compania ofera servicii de management tehnic si comercial complete pentru cresterea profitului pe termen lung si pentru reducerea riscurilor de operare.