Java Web Developer - JUNIOR LEVEL

Vodanet Media

23-10-2007 | EXPIRA LA 22-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti pasionat de limbajul Java si pana acum ai studiat toate tutorialele disponibile? Iti oferim ocazia de a pune in practica cunostintele tale, invatand sa dezvolti site-uri web in acest limbaj. Ai oportunitatea sa contribui la dezvoltarea unui portal complex si dinamic - Ele.ro

Responsabilitatile tale vor fi legate de:
- deprinderea utilizarii frameworkului specific
- realizarea codului HTML al paginilor web
- deprinderea competentelor de programare Java sub indrumarea unui Senior Programmer si realizarea unor parti de cod


CERINTE

- fii cel putin anul II la o specializare cu profil IT (informatica, calculatoare, electronica)
- ai cunostinte cel putin la nivel teoretic de JDK-SE, mySQL si PostgresSQL
- fii atent, comunicativ si dispus sa inveti


BENEFICII OFERITE

Daca cele de mai sus te descriu in cea mai mare masura si vrei sa imbini formarea teoretica cu experienta practica intr-un mod armonios si flexibil te invitam in echipa.


DESCRIEREA FIRMEI

Vodanet s-a nascut din pasiunea si ambitia unei echipe tinere care a decis ca publicitatea on-line are un viitor in Romania si a depus toate efoturile pentru a reusi sa se impuna pe piata.
Calitatea pe care o apreciem cel mai mult la angajatii nostri este disponibilitatea de a invata. Web publishing-ul si publicitatea on-line sunt domenii noi, in care specialistii sunt in formare si de aceea noi am ales sa ne formam propriii specialisti. Ne plac oamenii care accepta provocari si sunt dispusi sa munceasca atat cat este necesar pentru a realiza lucruri remarcabile.