Java Developer

Bursa de Valori Bucuresti SA

02-07-2013 | EXPIRA LA 01-08-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Bursa de Valori Bucuresti este institutia care supravegheaza si reglementeaza toate tranzactiile pietei de capital din Romania.

Echipa de IT este una de elita, formata din specialisti care isi promoveaza proiectele cu grad inalt de inovatie, cu vizibilitate si impact major in piata de capital.

Pentru departamentul de Dezvoltare a Sistemelor Informatice cautam in prezent un specialist Java Developer care sa aduca un suflu de noutate in echipa noastra si in acelasi timp sa fie capabil sa isi asume idei si proiecte de viitor.

Responsabilitati job:
- Dezvoltarea de aplicatii software pentru piata de capital - platforma de tranzactionare, sisteme de diseminare a informatiilor bursiere si de piata;
- Revizuire/refactoring cod pentru proiectele existente;
- Implicarea in intreg ciclul de dezvoltare a unei aplicatii software: analiza proceselor/sistemelor, definirea specificatiilor tehnice, implementare, unit & integration testing.


CERINTE

- Bune cunostinte de programare Java;
- Experienta de cel putin 3 ani in dezvoltarea de software;
- Buna cunoastere a Linux si Windows;
- Java SE 5+ Core Libraries, Network programming, Concurrency/Multithreading Java EE 5+/ Spring 3 (JPA, JMS, Servlet) SQL/JDBC (de preferat Postgresql, DB2) Linux/Unix Eclipse IDE;
- Prezinta un plus cunoasterea : JABX/XML, GWT, Web Services, Swing, Groovy, Ant, FIX, SWIFT;
- Gandire analitica;
- Creativitate;
- Abilitatea de a lucra in echipa;
- Capacitatea de a lucra intr-un mediu dinamic.


DESCRIEREA FIRMEI

Bursa de Valori Bucuresti este institutia care supravegheaza si reglementeaza toate tranzactiile pietei de capital din Romania.

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati http://www.bvb.ro/About/.