IT Division Manager

ProfiPowerSRL

12-04-2009 | EXPIRA LA 18-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatile zilnice includ: construirea si mentinerea relatiei cu distribuitorii si partenerii locali, sales forecasting-uri si informatii despre piata prin raportari externe catre HQ, intalniri cu Key Accounts, cresterea vanzarilor si a market share-ului precum si managementul echipei.


CERINTE

Daca ai experienta de peste 7 ani in piata IT hardware si de minim 5 ani pe coordonare de echipa; daca esti pasionat de vanzari si ai calitatile necasare unui bun negociator, daca cunosti piata din domeniul IT si esti interesat de o schimbare profesionala, aplica pentru postul de IT Division Manager.

Clientul nostru este o companie multinationala de top care cauta o persoana deschisa, sociabila, ferma si cu management skills; diplomat si adaptabil, bun cunoscator al limbii engleze, pentru coordonarea echipei de vanzari din cadrul diviziei IT Hardware.


DESCRIEREA FIRMEI

ProfiPower este o companie de recrutare dedicata profesionistilor cu specializari in: management, resurse umane, finante, inginerie, vanzari si marketing, IT& Telecomunicatii, imobiliare si legal. Serviciile noastre includ recrutarea permanenta si temporara functie de nevoile specifice ale clientilor nostri, dar si solutii „tailor made” de recrutare interna si internationala.