Istoric de arta

PEGASUS RESTAURARI SRL

03-07-2007 | EXPIRA LA 02-08-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Una dintre activitatile frecventa ale unui istoric de arta este de a pregati critica de arta, de a face o evaluare rapida si obiectiva. Istoricul de arta de asemenea pregateste avizele de expertiza în cazul comercializarii operelor de arta, la licitatii sau în caz de litigii.


CERINTE

Obligatiile includ:
- sa viziteze si sa evalueze locurile inainte de restaurare
- sa examineze colectiile de picturi sau alte lucrari de arta
- sa clasifice si sa faca documentatii cu privire la operele de arta ce urmeaza a fi restaurate.
- sa faca cercetari pentru diferite perioade din istoria artelor.
- sa dea explicatii profesionale referitor la analizele facute.
Locul de munca:
- La sediul firmei, in Bucuresti
- In unele cazuri, evaluarile pentru restaurari se desfasoara in locatii diverse pe teritoriul tarii si deci dorim disponibilitatea de deplasare pentru cel putin 3-4 zile lucratoare.


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- Salariul de baza poate creste de la 300 Euro pe luna in functie de numarul de evaluari/lucrari efectuate si de gradul de dificultate al acestora.
- In cazul deplasarii in teritoriu, transportul este asigurat de catre angajator. (posesia unui carnet de conducere valabil de tip B este un bonus)


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem deschisi la colaborare si nu ezitam sa luam in considerare orice opinie inainte de a lua o decizie. Avem multe proiecte in desfasurare, iar pentru realizarea lor in timp util ne bazam mai ales pe experienta si profesionalism, dar un ingredient important este comunicarea eficienta intre noi.